1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Takšna je resnica o odnosih žirantov tekmovanja MasterChef Slovenija

6. 4. 2024; 11.00
Avtor: K.M. in Revija Lady
masterchef, 10

Sodniki Karim Merdjadi, Mojmir Šiftar in Luka Jezeršek. foto: POP TV

Mojmir Šiftar, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi imajo za sabo mesece snemanj nove sezone oddaje MasterChef Slovenija. Razkrili so, kako se razumejo v zasebnosti.

"Vsak sicer ustvarja na svojem področju. Da bi zdaj na primer začeli skupaj teči ali obiskovati fitnes, pa se ne bo zgodilo. Predvsem smo vsi ljubitelji lepega in dobrega. Dobra hrana, dobro vino in dobro počutje so stvari, ki so v poslu, v katerem delamo, zelo pomembne," je za revijo Lady povedal Luka Jezeršek. Karim Merdjadi pa je k temu dodal: "Vsi smo profesionalci, ne maramo ničesar povprečnega. Vsi imamo tudi isto pozitivno energijo in ves čas iščemo še nekaj več."

In k temu dodal, v čem se razlikujejo: "Ja, razlikujemo se po letih pa tudi po kulinaričnih smereh. Jaz sem usmerjen bolj slaščičarsko, Mojmir v tako imenovani fine dining, Luka pa bolj v restavracijsko in ulično prehrano."

Kaj pa o odnosih pravi nov član žirantske trojke Mojmir Šiftar, ki je na tem mestu nadomestil Bineta Volčiča? Mojmir je mnenja, da jih druži predvsem spoštovanje do hrane. " ... in nasploh do kulinarike. To sta naši strast in ljubezen. Vsi trije to radi počnemo in smo radi v tem poklicu. Radi pa tudi uživamo v dobri hrani in pijači kot vsak normalen človek."

prejšnji članek
Melani Mekicar razkrila neverjetno ceno svojega plašča
Svet slavnih
Melani Mekicar razkrila neverjetno ceno svojega plašča
naslednji članek
Petra Kerčmar za abrahama doživela presenečenje
Svet slavnih
Petra Kerčmar za abrahama doživela presenečenje