nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Eva zasebno zabavna razbijalka tabujev o spolnosti

9. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
eva-ostrouška

Eva Ostrouška foto: Planet TV

Eva Ostrouška je ena izmed treh strokovnjakov, ki spremljajo zakonce v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Čeprav v oddaji nastopa v resni vlogi, je v resničnem življenju glasna, živahna, razposajena in do ušes nasmejana razbijalka tabujev o spolnosti.

Nekateri ste jo spoznali kot strokovnjakinjo v eksperimentu Poroka na prvi pogled, drugi pa jo že dobro poznajo kot vplivnico na družbenih omrežjih, kjer se predstavlja kot razbijalka tabujev o spolnosti. Eva je na Instagramu drzna, hkrati pa zabavna in spontana, kar lepo dopolnjuje s svojim narečjem.

Eva Ostrouška foto: Instagram

"Od nekdaj so me zanimale tabu teme in zgodbe, kar sem tudi študirala. Na Instagramu sem bila sprva humoristična in se izogibala teh tem, kajti z odprtjem tabu teme ljudje nate gledajo drugače. Z rojstvom hčerk pa sem spoznala, da moramo govoriti o spolnosti in se znati s tem pravilno spopadati ter svoja čustva ubesediti. Zato sem se odločila, da grem v to," je v klepetu za Planet Tv pojasnila kulturologinja Eva, ki jo lahko v povsem drugačni luči spoznate v spodnjih objavah ...

prejšnji članek
MasterChef: Takšne sladice ustvarja Maša
Resničnostni šovi
MasterChef: Takšne sladice ustvarja Maša
naslednji članek
Kako vaš nebesni znak vpliva na odnos do čiščenja
Horoskop
Kako vaš nebesni znak vpliva na odnos do čiščenja