pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Adam postal ljubljenec gledalk Poroka na prvi pogled

12. 6. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
adam-kromer

Adam Kromer foto: RTL

Simpatičen, postaven, prijazen, spoštljiv, kulturen, pozoren … to je le nekaj komplimentov, s katerimi so gledalci označili Adama, ki pa s svojim izgledom in karakterjem žal ni uspel pritegniti neveste, ki so mu jo izbrali strokovnjaki.

Adam Kromer je eden izmed članov hrvaškega eksperimenta poroka na prvi pogled, ki se je nemudoma prikupil gledalcem, zlasti pa so z ušesi zastrigla dekleta, saj se je izkazalo, da gre za mladeniča, ki se ponaša s številnimi kvalitetami. 33 - letni kavalir je v oddaji doživel hladno prho, nevesta je namreč v njegovi prijaznosti, spoštljivosti, potrpežljivosti in oliki videla predvsem vedenje, ki ni pritiče prvemu moškemu, po kakršnem hrepeni sama. Nikolini namreč godijo odločnejši moški in ne nežne duše, ki znajo prisluhniti in sprejemati kompromise.

Nikolina Tutić in Adam Kromer foto: RTL

Adam je sicer res romantik z velikim srcem, se pa hkrati v njem skriva tudi velik športni in adrenalinski navdušenec ter odločen, discipliniran duh, s pomočjo katerega je korenito spremenil svoj življenjski slog. Mladenič je namreč s trdim delom na sebi izklesal telo ter stopil na poslovno pot osebnega trenerja ter svetovalca za zdravo prehrano.

Adam Kromer foto: POP TV

prejšnji članek
Jože Potrebuješ v živo zapel s hčerkama in navdušil
Svet slavnih
Jože Potrebuješ v živo zapel s hčerkama in navdušil
naslednji članek
Polfinalistka MasterChefa Maša s svojo vzornico mamo Petro
Moda&Lepota
Polfinalistka MasterChefa Maša s svojo vzornico mamo Petro