stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prihaja Poroka na prvi pogled, novost ekipa strokovnjakov

26. 1. 2023; 11.58
Avtor: V.M.
Barbara Sarić, Timotej Strnad in Alja Fabjan

Barbara Sarić, Timotej Strnad in Alja Fabjan foto: Planet TV

Na TV ekrane se vrača eksperiment Poroka na prvi pogled. Oddajo bosta popestrili dve novi strokovnjakinji.

2. sezona Planetove TV oddaje Poroka na prvi pogled bo kmalu ugledala luč sveta. Eksperiment so posneli v toplejših mesecih, po skrbni montaži pa lahko poskuse ustvarjanja bolj ali manj kompatibilnih parov končno predstavijo gledalcem.

Nova sezona bo sicer postregla s kar nekaj spremembami, med tiste, ki jih je potrebno najprej izpostaviti, pa vsekakor sodi vest, da so ustvarjalci osvežili ekipo strokovnjakov.

Milena Pleško in Eva Ostrouška žal tokrat ne bosta del ljubezenske zgodbe, psihologu in psihodiagnostiku Timoteju Strnadu bosta namreč v novi sezoni delali družbo psihoterapevtki Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Pare v Poroki na prvi pogled sicer tudi tokrat čakajo mnogi čustveni pretresi in izzivi, ki jih bo lažje premagovati ob sodelovanju in razumevanju. "V tej sezoni bodo preizkušnje zelo zanimive in morda še malce težje kot v prejšnji, zato bo zelo pomembno, kako se bodo pari povezali med sabo in nudili podporo drug drugemu," pravi Alja Fabjan, integrativna psihoterapevtka in doktorandka zakonske in družinske terapije s skoraj 15-letnimi izkušnjami.

Z njo se strinja tudi Barbara Sarić, BA psihoterapevtske znanosti, ki poudarja, da je zelo pomemben odnos do samega sebe in veliko iskrenosti. "Pare čaka pestra preizkušnja in verjamem, da ne bo vedno lahko," pravi. Prav zato jim ob strani stali strokovnjaki, ki jih bodo podpirali in jim pomagali zgraditi trden odnos s svojimi partnerji. "Vsi rastemo skozi izkušnje in odnose. Izkušnja eksperimenta je prava preizkušnja trdnosti človeka, zrelosti in notranjega ravnovesja," dodaja.

Timotej Strnad

Timotej Strnad foto: Planet TV

Barbara Sarić

Barbara Sarić foto: Planet TV

Alja Fabjan

Alja Fabjan foto: Planet TV

prejšnji članek
Grenivke znižujejo holesterol, a previdno …
Zdravje
Grenivke znižujejo holesterol, a previdno …
naslednji članek
Nosečnost pomladila 46-letno pevko in ji polepšala glas
Svet slavnih
Nosečnost pomladila 46-letno pevko in ji polepšala glas