nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Maša pojasnila ozadje zmenka

6. 4. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
zmenek, poroka-na-prvi-pogled

Maša foto: Planet TV

Mašino vedenje na zmenku je močno razburilo gledalce. Je pa res, da njene plati zgodbe ne poznate. Še. Zato le berite dalje …

Na kulinaričnem zmenku, ki ga je v eksperimentu Poroka na prvi pogled za Mašo skrbno pripravil Žan, se je odvilo obilje neprijetnih situacij, ob katerih gledalci niso skoparili z očitki. Maša je zaradi nespoštljivega vedenja deležna številnih kritik, težko pa se bo znebila tudi etikete večno nezadovoljne princeske.

A ker ima vsaka zgodba vsaj dve plati, je prav, da vas seznanimo s tem, zakaj natanko ni bila navdušena nad kulinaričnim zmenkom. Medtem ko je Žan veselo kuhal v prepričanju, da njegova nova partnerica ve, da ji pripravlja pojedino, je Maša pred odhodom na zmenek poskrbela, da bo lahko uživala v večeru brez da bi jo mučil občutek lakote.

Maša in Žan na zmenku foto: Planet TV

Mar to pomeni, da se ji niti sanjalo ni, kakšen zmenek jo čaka? »Ne, nisem vedela, kam grem oz. na kakšen zmenek me pelje Žan, sploh pa nisem vedela, da bova imela večerjo, drugače se ne bi do sitega najedla dobro uro pred zmenkom,« nam je pojasnila Maša.

No, ampak kakšen namig pa je nemara vendarle prejela? »Prejela nisem nobenih namigov razen tega, da naj se lepo uredim in da me pred stavbo pobere voznik.«

Morda je lahko zgodba iz tega zmenka opomnik, da se lahko brez ključnega namiga še tako krasna presenečenja hitro izjalovijo.

Žanovo plat zgodbe si lahko preberete TUKAJ.

Maša na zmenku foto: Planet TV

prejšnji članek
Super par: Ozadje poškodbe Borčejevega očesa
Resničnostni šovi
Super par: Ozadje poškodbe Borčejevega očesa
naslednji članek
Trumpova 'ljubica' mu mora plačati 122 tisoč dolarjev
Svet slavnih
Trumpova 'ljubica' mu mora plačati 122 tisoč dolarjev
#nasazenazenska
nasazenazenska