sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Najbolj postavni ženin 3. sezone

19. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Matic Korošec

Matic Korošec foto: Fitnes center BIT

Zdi se, da si bo Matic zelo hitro pridobil naklonjenost gledalk … A pozor, 35-letnik v eksperiment ni vstopil s tem namenom!

Matic Korošec je ženin 3. sezone resničnostnega eksperimenta Poroka na prvi pogled, ki je ob predstavitvi kandidatov pritegnil največ pozornosti. Poleg tega, da je urejen,čeden in zelo postaven, ima službo v zdravstvu, skrbi za gibanje in zdrav življenjski slog, hkrati pa sledi vrednotam in hrepeni po družinskem življenju. Hmmm, sliši se obetavno, kajne?

Matic Korošec, 35 let, Ljubljana foto: Planet TV

35-letnik opravlja delo medicinskega tehnika v UKC Ljubljana, glede na njegovo mišičasto postavo pa ne preseneča podatek, da ima tudi licenco za osebnega trenerja. Kaj pa minulo ljubezensko življenje in življenjske vrednote, ki jim sledi? »V preteklosti je imel tri resne zveze, zadnji dve leti pa je samski. Drži se vrednot, ki izhajajo iz športa: disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti,« so pojasnili ustvarjalci oddaje, ki tekom predstavitve niso pozabili omeniti, da si zelo želi kmalu postati očka.

Ljubljančan je torej v eksperiment vstopil s pristno željo po ustvarjanju resnega razmerja in ne ker bi si želel pozornosti javnosti, zlasti gledalk …

prejšnji članek
Botri: Je igralčev divji delovni tempo zaskrbljujoč?
Svet slavnih
Botri: Je igralčev divji delovni tempo zaskrbljujoč?
naslednji članek
Skrito v raju: 'Jana' zasebno orientalska plesalka
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Jana' zasebno orientalska plesalka