komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na snemanju šova panika, ki jo niso prikazali

27. 10. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
eva-luna

Eva Luna je imela asmatični napad. foto: VOYO

Kronična bolezen je izzvala hud napad, ki je trajal deset minut, a tega zaradi spoštovanja do dekleta v oddaji Sanjski moški niso prikazali. Kamere so ugasnili, snemalna ekipa pa je odhitela na pomoč tekmovalki ...

V šovu Sanjski moški se je med skupinskim zmenkom, na katerem so se dekleta spopadli z loki, zgodilo veliko več, kot so prikazali v oddaji. Mimobežno so sicer vključili posnetek, na katerem Eva Luna zakliče, da potrebuje pumpico (ventolin), voditelj Nejc Šmit pa je zatem pojasnil, da je morala zapustiti igro. Čeprav v nadaljevanju ni slutiti, da bi se zgodilo kaj posebnega, zlasti, ker je Eva Luna ves čas stoji ob Blažu, je v resnici med prvim in drugem delom borbe preteklo nekaj časa. Kot je pojasnila 22-letnica, se je zapletlo, ko je Nejc s piskom na piščalko naznanil prvo pavzo.

'Med samo igro ni šlo za to, da ne bi imela dovolj sape. Zapletlo se je, ko je Nejc zapiskal prvo pavzo.' foto: VOYO

»Med pavzo sem doživela napad, kakršnega nisem imela že kakšni dve leti,« je za 24ur.com razložila Eva Luna in nadaljevala, da se je ob napadu astme skušala čim prej umiriti, kar pa ni bilo najlažje. »To je bilo takrat zelo težko zaradi kamer, okoli mene so bili ljudje, ki sem jih slabo poznala, pa še Blaž. Težko mi je bilo, ker nisem mogla govoriti, sem jim pa skušala povedati, da bo vse v redu, da rabim samo čas. Tudi Blaž je bil šokiran. Nihče ni pričakoval tega. Po približno 10 minutah sem se končno uspela pomiriti. Mislim, da je bil to zame eden najhujših dogodkov v šovu,« je še razložila mlada Primorka, ki je hvaležna snemalni ekipi, da ji je stala ob strani.

Eva Luna je imela asmatični napad. foto: VOYO

prejšnji članek
Televizorji za ljubitelje umetnosti in vrhunskega dizajna
Moda&Lepota
Televizorji za ljubitelje umetnosti in vrhunskega dizajna
naslednji članek
»Bele embalaže omogočajo otroški domišliji, da razširi krila«
Zdravje
»Bele embalaže omogočajo otroški domišliji, da razširi krila«