sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Maria v šovu pod krinko?

3. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Maria Horvat

Maria Horvat foto: RTL

Če ste bili pozorni, ste lahko ugotovili, da se Maria in sanjski Toni že poznata, še več, kot članica produkcije ga je celo intervjuvala. Kdo je Maria Horvat?

Maria v šovu Sanjski moški ni nastopila tako samozavestno, kot bi morda pričakovali, glede na to, da je vajena kamer in nastopanja. 28-letnica je mesto dominantnih tekmovalk prepustila drugim in vse skupaj spremlja z malce zadržano držo. A kdo pravzaprav je Maria, o kateri se govori, da je novinarka? Ima v šovu kakšno posebno vlogo?

Ne, temnolaska ni podaljšana roka produkcije, v ljubezenski oddaji sodeluje na povsem enaki ravni kot ostala dekleta. Po poklicu je novinarka, ki je opravljala delo spletnih portalih in na lokalni televiziji. Bila je voditeljica in urednica športnih oddaj, pohvali pa se lahko tudi s tem, da je zasedla mesto najmlajše ženske na mestu direktorice nogometnega kluba na Hrvaškem. Čeprav ji nizanje kariernih korakov veliko pomeni, je enako predana tudi ljubezni.

»Zame je ljubezen predvsem velik kompromis. Ko se dva ljubita, mora obstajati kompromis, saj če tega ni, privlačnost in karakterne razlike ne morejo preživeti,« pojasnjuje Zagrebčanka in dodaja, da je zelo pomembno, da se partnerja dobro razumeta in da sta drug ob drugem v dobrem in slabem.

prejšnji članek
Umrl režiser Mako Sajko
Svet slavnih
Umrl režiser Mako Sajko
naslednji članek
The Biggest Loser: Neprepoznavna Maja se je poročila
Svet slavnih
The Biggest Loser: Neprepoznavna Maja se je poročila
#nasazenazenska
nasazenazenska