Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Olivera mislila, da je lepa, dokler se ni videla po TV

15. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
olivera-matijević

Olivera Matijević foto: VOYO

Udeleženko šova Sanjski moški je prizemljil pogled na prizore njenega obraza. Nemudoma je sklenila ukrepati in si povrniti naravno podobo.

Potem ko se je po slovesu iz šova Olivera posvetila predstavitvam svoje pesmi Savršena, jo je na enem izmed dogodkov spremljal lepotni kirurg. Udeleženka šova Sanjski moški je ob tem presenetila s pojasnilom in priznanjem, ki ga od nje nihče ni pričakoval.

Olivera Matijević foto: VOYO

»To je moj zdravnik, ki popravlja škodo nastalo zaradi preteklih posegov. To pomeni, da bom iz ustnic odstranila hialuronska polnila, znova bom imela naraven videz. Ni res, da imam umetne prsi, kot vsi govorijo, niti si nisem povečala zadnjice ali si zmanjšala nosu. Edino, kar sem povečala, so ustnice, prav tako sem imela podaljšane trepalnice in naslikane obrvi. Ampak iskreno, ko sem se videla po televiziji, moram priznati, da sem bila razočarana in žalostna zaradi tega, kako sem bila videti,« je za 24sata lanskega aprila, po koncu šova pojasnila Olivera in šokirala še s podrobnejšo razlago, v kateri si ni prav nič prizanesla.

»Mislila sem, da sem top riba, da sem lepa, imela pa sem trimetrske trepalnice, ki so mi prekrivale oči. Vse to sem odstranila, takoj ko sem zapustila šov, grem pa tudi na lasersko odstranjevanje vrisanih obrvi. Vračam se na tovarniške nastavitve,« se je za konec pošalila Olivera.

Olivera na predstavitvi pesmi Popolna. foto: PR

prejšnji članek
Botri: 'Luce' zanikala afero s soigralcem
Svet slavnih
Botri: 'Luce' zanikala afero s soigralcem
naslednji članek
Boštjan Romih priznal, da se zna razjeziti
Odnosi
Boštjan Romih priznal, da se zna razjeziti