pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šok na hrvaških talentih: 'Bilo je kot vabilo na parjenje!'

5. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Ob nastopu 19-letne talentke je publika in žirija ostala brez besed. Pa ne, ker bi jih osupnil njen talent. Divje tresenje zadnjice je namreč močno spominjalo na vroč nastop v nočnem klubu.

Sarah Seifert je ponosna na svoj talent. foto: Supertalent Hrvatska 2017

Sarah Seifert šteje 19 let in prihaja iz Vukovara, kjer obiskuje srednjo farmacevtsko šolo. Njen talent je twerkanje, torej stresanje zadnjice, kar je želela prepričljivo predstaviti na šovu Supertalent Hrvatska 2017.  Kot je povedala, je bil njen namen pregnati predsodke do po svetu priljubljene kombinacije plesa in zapeljivega tresenja zadnjice. A kot kaže, ji slednje ni ravno uspelo, saj je bila publika nad njeno izvedbo šokirana. Medtem, ko se je nežni del občinstva počutil nelagodno, so moški pošteno pogoltnili slino in izbulili oči. Nemara je največ navijaškega vzdušja pričaral ravno Sarahin oče, ki je med nastopom divje navijal in spodbujal razgreto hčerko.

'Lepo je biti drugačen.' foto: Supertalent Hrvatska 2017

Sarah trenira twerkanje zadnja tri leta. Plesu je zelo predana, vadi namreč dve uri na dan. Čeprav jo domačini kritizirajo, pravi, da ji ni mar, saj dela tisto, kar jo veseli. ''To je majhno mesto, mnogi gledajo na ples kot na nekaj slabega. A jaz sem ponosna nase, lepo je biti drugačen.''  Žirantka Martina Tomčić kljub temu ni bila navdušena nad njenim nastopom. Dejala je, da je bila Sarahina točka videti kot poziv na parjenje.

Kakšno pa je vaše mnenje? Poglejte si nastop 19-letne talentke …

prejšnji članek
Zvezdnica Reke ljubezni: "Poljubljala sem se z žensko - pa kaj?"
Svet slavnih
Zvezdnica Reke ljubezni: "Poljubljala sem se z žensko - pa kaj?"
naslednji članek
Znanega igralca ujeli v Splitu
Kultura
Znanega igralca ujeli v Splitu
#obraziavenija
obraziavenija