sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

SIT: Zlati gumb osvojila nekdanja pevka

25. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
maja

Maja Drljepan foto: edit: njena.si

Maja je pred pričetkom šova Slovenija ima talent prijateljem namignila, da ju bodo s sinkom morda videli med občinstvom, nato pa je sledilo veliko presenečenje. Nekdanja pevka skupine Skat je nastopila in osvojila zlati gumb.

Prva oddaja nove sezone šova Slovenija ima talent je postregla z zanimivimi kandidati in nastopi, ki so v oči gledalcev izvabili kar nekaj solz. Za ganljivo točko je poskrbela tudi 42-letna mamica Maja Drljepan, ki so jo predstavili kot modno oblikovalko iz Domžal. Maja je nastopila v okviru presenečenja za sinka Jana, ki si je želel, da bi jo kdaj slišal peti na odru. Da bo postala del šova talentov, je bila skrivnost tudi za prijatelje, v nedeljo je namreč na družbenih omrežjih objavila zgolj namig, da ju bodo morda s sinkom opazili med publiko.

Janu se niti sanjalo ni, da bo nastopila tudi njegova mamica. foto: POP TV

»Sva šla pogledat, kakšen je nabor talentov letos. Janu je bilo tako dolgčas, da po moje nikoli več ne gre na kako snemanje. Mogoče se naju bo videlo kje v občinstvu danes, kjer je mimogrede zelo vroče,« je hudomušno zapisala Maja, ki si je zgolj želela zapeti za Jana, a je bila ob koncu deležna zlatega gumba, s katerim je dobila udarno potrditev, da v njene roke še vedno sodi mikrofon, ona pa na oder. Drljepanova je namreč pred 20-imi leti stopila na slovensko glasbeno sceno kot pevka zasedbe Skat, kakšno glasbo je tedaj ustvarjala skupaj s še petimi člani skupine, pa si lahko ogledate v videospotih, ki smo jih nanizali na dnu novice …

Maja Drljepan foto: POP TV

No, to pa je izraz ponosnega sina! foto: POP TV

Maja Drljepan foto: POP TV

Maja Drljepan

Maja Drljepan foto: POP TV

prejšnji članek
Znan vzrok smrti igralca serije Evforija Angusa Clouda
Svet slavnih
Znan vzrok smrti igralca serije Evforija Angusa Clouda
naslednji članek
Kmetija: Nuša pred šovom oklestila kilograme
Resničnostni šovi
Kmetija: Nuša pred šovom oklestila kilograme