pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V zadnji avdicijski oddaji prekršili pravila

30. 10. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Slovenija ima talent 2

Lado in Andrej sta prekršila pravila ... foto: Voyo

Se strinjate z zadnjo potezo žirantov, predvsem odločitvijo Lada Bizovičarja in Andreja Škufce?

Zadnja avdicijska oddaja letošnje sezone Slovenija ima talent, je poskrbela za enega izmed večjih presenečenj. Žiranti, predvsem Lado Bizovičar in Andrej Škufca, so se odločili, da prekršijo pravila. K temu jih je spodbudila mlada 17-letna Špela Šemrl, ki je kot zadnja nastopila na letošnjih avdicijah. In to s harmoniko. "S harmoniko sem se prvič srečala v vrtcu, ko sta mi starša kupila majhno, plastično harmoniko. Od takrat naprej jo igram," je povedala simpatična Špela, ki pravi, da si življenja brez igranja tega inštrumenta ne predstavlja. Dodala je še, da so njene sanje to, da bi ljudje ob njenem imenu vedeli, da je ona tista, ki se ukvarja z igranjem harmonike. 

Špela na odru ni navdušila zgolj s svojim poznavanjem inštrumenta, ampak tudi z izborom glasbe. Žirante in občinstvo pa je tako zelo navdušila, da so ji želeli podariti zlati gumb in direktno vstopnico v polfinale. A pozor - vsi, vključno z voditeljema, so svoje prepustnice letos že porabili. Sta se pa Lado in Andrej odločila, da prekršita pravila in sta na koncu skupaj pritisnila na gumb, ki je Špeli prinesel polfinale. "Dela. Narobe so električarji naštimali, ampak velja," je nato poudaril Lado. "Čisto sem brez besed. A sto to dejansko dogaja. Kaj se je ravnokar zgodilo," pa je bil prvi Špelin odziv.

Špela Šemlr zlatega gumba zagotovo ni pričakovala. foto: Voyo

Slovenija ima talent - česa takšnega še nismo doživeli foto: Voyo

Čas je za polfinale

V drugi krog so žiranti letos uvrstili 80 kandidatov, v polfinalu pa bo nastopilo le 25 točk. Ob tem je potrebno poudariti, da so žiranti skupaj z voditeljema letos podarili kar 6 zlatih gumbov, kar pa pomeni, da so se včeraj lahko odločili za le 19 kandidatov, ki se bodo lahko poleg zlatih gumbov predstavili na polfinalnem odru. 

prejšnji članek
Botri: Igralčev vnuk od zadržanega dečka do velike zvezde
Svet slavnih
Botri: Igralčev vnuk od zadržanega dečka do velike zvezde
naslednji članek
Na oder prihajajo žanri, ki jih večkrat označujejo kot "male"
Kultura
Na oder prihajajo žanri, ki jih večkrat označujejo kot "male"