Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Indira in Matic domov odnesla 41.733 € nagrade

11. 6. 2023; 09.18
Avtor: K.M.
Matic Kolenc, Indira Ekić, Super par

Zmagovalca prve sezone šova Super par sta postala Indira Ekić in Matic Kolenc. foto: Voyo

Pravkar se je zaključil šov Super par, v katerem sta z osredotočenostjo zmagala Indira Ekić in Matic Kolenc. Domov pa sta odnesla zajeten kupček denarne nagrade.

V boju za vstop v superfinale, kjer sta se nato pomerila proti že uvrščenima Indiri in Maticu sta najprej Eva in Rale premagala Timoteja in Žanet. Za uspeh je bila zaslužna njuna komunikacija, saj sta se ves čas dogovarjala o naslednji potezi. Žanet pa je po koncu povedala: "Kar solze pridejo, pa ne zato, ker izgubiš, ampak ker prideš tako daleč. Do konca sva se borila. Vesela in ponosna sem, dokazala sva, da če imaš voljo, da lahko kdorkoli doseže kar hoče."

V superfinalu pa sta se nato dobesedno na vodi spopadla para Indira in Matic ter Eva in Rale. Vsa od para je na vodi stal na polovici plavajočega srca in z eno roko držal torbo. Indira in Matic torbo s tremi tisočaki, ki je tehtala 10 kilogramov, Eva in Rale pa torbo s šestimi tisočaki, ki je tehtala 15 kilogramov. Prvi par, ki pade v vodo, ali izpusti torbo, pa izgubi. Kot prva superfinalsta sta bonus izbirala Matic in Indira, ki sta se odločila za lažjo torbo z manjšo vsoto denarja. Rale in Eva sta naletela na težavo, saj sta se njuni polovici srca ves čas odmikali, ob 43.40 minuti pa sta tudi padla v vodo. 

Matic in Indira sta si po mnenju številnih zaslužila zmago. foto: Voyo

Snemanje sezone je sicer trajalo osemnajst dni, predvsem za finalisti pa so bile številne, tudi težke preizkušnje. "Zmaga je šla v prave roke, čestitava jima. Zmagala sta boljša," je po porazu povedala Eva. "Meni je še vedno nepredstavljivo, da dobiva to. Vesela sva, ker nama bo izboljšalo življenje, ker si bova lahko privoščila skupen dom in nama bo pomagalo pri tej poti," pa je po zmagi povedal Matic.

prejšnji članek
Čvek o zakulisju: Indira in Matic skozi šov z odlično strategijo
Resničnostni šovi
Čvek o zakulisju: Indira in Matic skozi šov z odlično strategijo
naslednji članek
Nazdravili lepoti in dišavi
Moda&Lepota
Nazdravili lepoti in dišavi