pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ganljivo priznanje za Niko Zorjan

18. 12. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
nika zorjan

'Če bi mi pred letom dni nekdo rekel, da se bom nekoč pred vso Slovenijo prelevila iz Nike v tako raznolike like, bi mu rekla, da je nor!' foto: Facebook

Nika Zorjan se je v slovenski glasbeni prostor zapisala zlasti kot nadarjena pevka, ki niza besede v svojem domačem, prekmurskem narečju. Ob koncu leta lahko na svojo listo dosežkov zabeleži prav posebno kljukico - na slavnem odru oddaje Znan obraz ima svoj glas je namreč pustila velik pečat. Na simpatično pevko sta zelo ponosna tudi Raay in Marjetka.

Pa je za nami še zadnja oddaja Znan obraz ima svoj glas. Fantastično glasbeno popotovanje, ki nam je popestrilo nedeljske večere, sodelujoče pa posrkalo vase in jih popeljalo na nepozabno dogodivščino, ki je nemara ne bodo nikoli pozabili. Ne le zaradi trdega dela, pač pa izkušenj, tekom katerih so postali še za nekaj odtenkov boljši izvajalci.

Preden je še zadnjič stopila na slavni oder, je tudi Nika Zorjan razmišljala o minulih tednih. Oboževalcem je na družabnem omrežju zaupala, da se zanjo zaključuje ena najbolj zanimivih glasbenih avantur v zadnjih nekaj letih. ''12 oddaj, 12 preobrazb, super ekipa, novi prijatelji ... 'Znan obraz ima svoj glas' mi je omogočil, da sem spoznala tisti del sebe, za katerega nisem niti vedela, da obstaja.'' Razmišljala je, da če bi ji nekdo še pred letom dni dejal, da se bo pred vso Slovenijo prelevila v toliko različnih likov, bi rekla, da je nor. ''Uživam prepevati 'coverje' in širok izbor glasbe, a nekaj čisto drugega je postati nekdo drug.Toliko vaj, toliko učenja, neprespanih ur, prevoženih kilometrov ... a vendar mi ni žal,'' je zapisala nasmejana Nina in se ob koncu zahvalila vsem, ki so jo spremljali in spodbujali.

Nika Zorjan in Anina kot simpatična Aqua - "Barbie Girl" foto: Damjan Žibert

Maraayin ponos

Na svojo varovanko in prijateljico sta sila ponosna tudi Raay in Marjetka Vovk, ki sta z navdušenjem spremljala popotovanje nadarjene Prekmurke. "Niko dobro poznava in veva, kako dobra in pridna pevka je. Ampak, da se bo tako dobro odrezala v preobrazbah, ter poleg vseh nastopov, ki jih je imela po vsej Sloveniji poleg oddaje v zadnjih mesecih, s tako energijo in dobro voljo vedno znova hodila na vaje, treninge in snemanja, si pa nisva mislila,'' sta zapisala slavna zakonca in ji iz srca zaželela srečo še na zadnjem, finalnem nastopu.

prejšnji članek
Je to ena izmed tekmovalk šova Zvezde plešejo?
Resničnostni šovi
Je to ena izmed tekmovalk šova Zvezde plešejo?
naslednji članek
Rene Mlekuž: Pobira se po ločitvi
Svet slavnih
Rene Mlekuž: Pobira se po ločitvi
#obraziavenija
obraziavenija