Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Korošci v boj za naslov naj imitatorja

30. 5. 2022; 06.00
Avtor: Novice Svet24
znan obraz (1)

znan obraz foto: Mediaspeed

Letošnja sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas bo ta konec tedna dočakala svoj epilog. Po 11 tednih šova so največ točk gledalcev, žirije in sotekmovalcev dobili trije, ki se bodo v finalu pomerili za zmago in naziv naj imitator sezone.

Adrijana Kamnik, Mario Pešić in BQL so minulo nedeljo zvečer postali finalisti letošnje sezone šova Znan obraz ima svoj glas.

Priljubljena Korošica, študentka prava Adrijana Kamnik, je po številu točk nesporna favoritka, da osvoji končno zmago. Talentirana pevka je zmagala kar pet večerov, in sicer z imitacijami Chubbyja Checkerja, Roxie Heart iz muzikala Chicago, jazz pevke Ette James, Dolly Parton in Kennyja Rogersa (dvojna imitacija) ter Rag'n'Bone Mana. V boj za naslov zmagovalca sezone se bo podal tudi priljubljeni Korošec Mario Pešić, ki si je tri zmage pripel z upodobitvijo Jasmina Stavrosa, Adija Smolarja in Zveri iz filma Lepotica in zver. BQL pa sta dve zmagi dobila z imitacijama dua Platin ter Eda Sheerana in Andree Bocellija. 

adrijana kamnik foto: Mediaspeed

Mario Pešić foto: Mediaspeed

bql foto: Mediaspeed

V koga se bodo trije finalisti prelevili v svojem zadnjem nastopu in kdo bo v finalu šova imitacij najbolj prepričal, bo znano v nedeljo zvečer. Adrijana, Mario in BQL so povedali, da so uvrstitve v finale neizmerno veseli in bodo v boju za veliko zmago zagotovo dali vse od sebe.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ženske se obračajo nanj s čudnimi željami
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ženske se obračajo nanj s čudnimi željami
naslednji članek
Nova voditeljica RTV blesti v vlogi hostese
Svet slavnih
Nova voditeljica RTV blesti v vlogi hostese
#nasazenazenska
nasazenazenska