Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrito: ta znan obraz se vrača na male ekrane, vodil bo novo oddajo

6. 2. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Srđan Milovanović

Srđan Milovanović foto: Miro Majcen

Pred leti je navduševal v šovu Znan obraz ima svoj glas, zdaj pa je dobil veliko priložnost v vodenju lastne oddaje.

Pomladni večeri na POP TV bodo v znamenju ljubezni in ekstremnih preizkušenj. Osem izbranih parov čaka bivanje v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil v veliko denarja in postal edini pravi Super par. Kot nam je uspelo izvedeti, je men tekmovalci tudi kar nekaj širši javnosti poznanih obrazov, predvsem iz sveta vplivnežev. A televizija tekmovalcev zaenkrat še ne želi razkriti. 

Nov voditeljski obraz

V voditeljske čevlje Super para stopa igralec, animator, učitelj, mož in oče treh otrok Srđan Milovanović, ki so ga gledalci POP TV bolje spoznali v šovu Znan obraz ima svoj glas. V oddaji se je pokazal kot odličen interpret in iz tedna v teden navduševal s svojimi preobrazbami. Sicer pa je tudi profesor angleškega jezika, velikokrat pa nastopa v muzikalih. Srđan je številne adrenalinske izzive preizkusil tudi sam in pri tem pobral kakšno prasko ali dve. A v šovu niso adrenalinski le izzivi.

V voditeljske čevlje stopa Srđan Milovanović foto: POP TV

»Tudi kar se tiče odnosov v vili, smo dali čez vrtiljak čustev: od vzhičenosti, veselja, adrenalinskih šusov do vohunskih spletk, preračunljivosti in prepirov,« pove simpatični voditelj. Izkazalo pa se je, da mu prav pridejo tudi izkušnje iz šolskih klopi. »V nekem trenutku sem namreč moral celo po učiteljsko "udariti z roko po mizi", da smo naš super vlak spravili nazaj na pravi tir. Ja, gledalcem vsekakor ne bo dolgčas,« še doda Srđan.

Kdaj točno nova oddaja pride na male ekrane, še ni znano. Ustvarjalci pa obljubljano, da bo vse, tudi, kdo so tekmovalci, kmalu razkrito. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop:Merkur bo v tem tednu prinesel resnost
Horoskop
Tedenski horoskop:Merkur bo v tem tednu prinesel resnost
naslednji članek
Poroka na prvi pogled in Miha Hercog: 'Ne iščem žene'
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled in Miha Hercog: 'Ne iščem žene'