Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maja Martina in Miha plesala za pokojnega očeta

28. 3. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
maja martina merljak

Maja Martina s soplesalcem Miho Peratom. foto: POP TV

Maja Martina Merljak in Miha Perat sta v nedeljski oddaji Zvezde plešejo prikazala izjemno čusten slowfox in na plesnem parketu potočila tudi nekaj solz.

Maja Martina in Miha sta v tretji oddaji šova Zvezde plešejo prikazala izjemno čustveno zgodbo o minljivosti. Sodniki so bili nad njunim plesom izjemno ganjeni, Katarina Venturini je bila nad preobrazbo izjemno vzhičena. "Maja, pokazala si delček svoje duše." Tudi Andreju Škufci se je zdel nastop dramatičen. "Všeč mi je bilo, kako si se prepustila." "Norost, patetika, čustvenost .. to dela igralce in plesalce dobre," je bil bil ganjen tudi Lado Bizovičar. Andrej jima je dal oceno pet, Katarina osem, Nika sedem in Lado devet.

Maja Martina je bila po koncu plesne točke izjemno ganjena, pred sodniki je dejala, da si sploh ne more zamisliti, da bi izgubila koga od svojih bližnjih. Šele zdaj pa je jasno, zakaj so bila njuna čustva na nedeljskem parketu tako zelo močna. "Marsikdo me je vprašal, od kje vsa ta čustva, od kje takšna milina in .... Naj delim to z vami... Za ustvarjanje te koreografije sem se zatekel k osebi, ki mi še danes neizmerno veliko pomeni. K svojemu pokojnemu očetu. Ob misli nanj so me premagala čustva, zato tata, kjerkoli si, hvala ti za vse," je na svojem facebook profilu zapisal Miha Perat in tako pojasnil izjemno čustveno nedeljo.

Preberite še, kako se Maja Martina Merljak spopada s težko nalogo materinstva.  

prejšnji članek
Zvezde plešejo: tako se zabavajo v zakulisju
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: tako se zabavajo v zakulisju
naslednji članek
So se zaljubljene iskrice vrnile?
Svet slavnih
So se zaljubljene iskrice vrnile?
#obraziavenija
obraziavenija