stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iryna Osypenko: Jaz grem čez hud proces, tukaj gre za psiho

29. 3. 2017; 06.00
Avtor: K.A.
Iryna Osypenko Nemec in Nejko Peter Levak

Iryna Osypenko Nemec in Nejko Peter Levak foto: Facebook

Iryna Osypenko je imela v prvih dveh oddajah šova Zvezde plešejo veliko težav z blokadami in tremo. V tretji oddaji pa sta s soplesalcem Nejkom Petrom Levakom prikazala čutno rumbo in navdušila sodnike.

"Škufca nama je dal kar petko," je bila Iryna vzhičena nad oceno strogega sodnika Andreja Škufce"Lahko bi bilo pa še malo več bokov." Njen soplesalec Nejko Peter je bil mnenja, da je bil Irynin nastop odličen, še posebej pa dejstvo, da je bila tokrat na plesišču veliko bolj sproščena. "Super je bilo. Glede na zadnji dve oddaji, ko je bilo na treningu eno in v oddaji drugo, je bilo tole danes super," je dejal Nejko Peter. "Dobila sva 28 točk," je bila vzhičena Iryna. "To je skoraj toliko, kot v obeh oddaja skupaj," je bil hudomušen Nejko Peter. "Zdaj vse odmisliva, jutri je nov dan," je bil presrečna Iryna, ki se ji je pošteno oddahnilo, da se je končno znebila treme in odvečnega adrenalina, ki ji je nagajal v prvih dveh oddajah. "Občutek je bil zelo drugačen, v primerjavi s prvo in drugo oddajo, ko je bilo vse v krču. Jaz grem čez hud proces, tukaj gre za psiho, hormonski procesi, hud proces je to."

Kakorkoli že, Iryna in Nejko sta sedaj že pri novem plesu, nedelja se nezadržno bliža in že komaj čakamo v kaj se bo ta teden prelevila lepa ukrajinska lepotica.

Preberite še, kako močno ga pogreša Dejan Vunjak. 

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ljubosumje in jeza med tekmovalkami
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ljubosumje in jeza med tekmovalkami
naslednji članek
Horoskop: Nimajo sreče v življenju. Ste med njimi?
Horoskop
Horoskop: Nimajo sreče v življenju. Ste med njimi?