nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak sodnike pustil brez besed

3. 4. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič foto: POP TV

Četrta oddaja šova Zvezde plešejo je postregla s filmskim večerom, kjer sta se znova najbolje odrezala Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič.

Tadeja in Dejan sta se gledalcem in sodnikom predstavila kot prva in se zavrtela v stilu velikega filmskega hita Briljantine. Z energičnim quickstepom sta upodobila vlogo svežih zaljubljencev Sandy in Dannyja. Po koncu plesne točke so bili sodniki preprosto osupli in povsem vzhičeni nad njunim nastopom. Katarina Venturini je njun briljantni nastop označila za skoraj popolnega: "To je bil definitivno najboljši nastop na tem parketu doslej!" Tudi vedno strogi Andrej Škufca je delil Katarinino mnenje. "Dejan, ti si talentiran, super quickstep." Tudi Nika Ambrožič Urbas ni varčevala s pohvalami: "Si kot topel, gladek, gnetljiv plastelin, vsakič nam pokažeš nekaj novega! Bravo, vidi se, da se zabavaš!" Lado Bizovičar pa je zaključil, da sta enega njegovih najljubših tovrstnih filmov res odlično povzela. Andrej ju je nagradil s šestico, Katarina in Lado z osmico, Nika pa jima je podelila visoko devetko. 

Po nastopu je bil več kot zadovoljen tudi vzhičeni Dejan. "A se vse to res dogaja, sploh ne morem verjeti!! Hvalaaaaaaaaaa!!"

Dejan in Tadeja sta tako še drugi teden na vrhu lestvice, saj sta pri sodnikih znova pobrala najboljše ocene. Le kaj nam pripravljata v tem tednu?

Preberite še, kaj je Dejan Vunjak povedal o svojem pokojnem očetu. 

prejšnji članek
Zvezdnica Usodnega vina v popolnoma drugačni vlogi
Svet slavnih
Zvezdnica Usodnega vina v popolnoma drugačni vlogi
naslednji članek
Tanja Žagar ostala na cesti
Svet slavnih
Tanja Žagar ostala na cesti