Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Partnerica Jerneju Tozonu posvetila ganljivo sporočilo!

18. 4. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Jernej Tozon

Jernej Tozon foto: POP TV

Šesta oddaja šova Zvezde plešejo je bila usodna za Jerneja Tozona in Jagodo Batagelj. Kljub izpadu plesni par ni bil preveč potrt, Jagoda pa je koncu šova Jerneju namenila še posebej presunljivo posvetilo.

"Jere ti si tok fejst fant, kakršne je dandanes treba iskati z drobnogledom," je ganljivo izpoved na facebooku začela njegova plesna partnerica v šovu Jagoda Batagelj. "Res gentleman v pravem pomenu besede in jaz si štejem v čast in veselje, da sem te spoznala in da sem lahko bila tvoja soplesalka, pa čeprav le za kratek čas. Hvala ti za tvoj pogum, tvoje zaupanje, zagon in širok nasmeh, s katerim si me pozdravil na vsakem treningu. Hvala ti, ker si dal svoj maksimum in ker si pri tem užival. Kar se mene tiče, si se včeraj poslovil kot zmagovalec! Ampak le od oddaje, kajti plesali bomo pa še a, ne? Hvala tudi vsej naši zvezde plešejo družinici! Zame ste vsi carji in imam do vsakega največje spoštovanje! Komaj čakam, da vas zopet vidim na parketu in ne pozabite, da ste VSI zmagovalci!"

V oddaji Zvezde je tako ostalo le še sedem parov, ki se borijo za plesni globus. Le komu bodo sodniki in gledalci najbolj naklonjeni in kdo se bo na koncu veselil zmage? Kdo pa so vaši favoriti?

Preberite še, kakšno veselo novico je sporočila Tanja Žagar. 

prejšnji članek
Princ Harry po 20 letih spregovoril o smrti Lady Di
Svet slavnih
Princ Harry po 20 letih spregovoril o smrti Lady Di
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Zaupajte v življenje!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Zaupajte v življenje!