pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kdo je lepa Tina, ki je "ukradla" srce Dejanu Vunjaku?

10. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak

Verjetno se boste tudi v ob tem videu močno zamislili in morda celo kaj spremenili v svojem življenju.

Slovenski glasbenik Dejan Vunjak v zadnjih tednih navdušuje s plesnim znanjem v šovu Zvezde plešejo, kjer iz tedna v teden s soplesalko Tadejo Pavlič napreduje v plesnih korakih in osvaja simpatije sodnikov in gledalcev. 

Kljub temu, da vsak dan po več ur preživi v telovadnici, kjer trenira naporne koreografije, pa še vedno najde tudi čas in energijo za svojo glasbeno kariero. Pri zadnjem glasbenem singlu je moči združil kar s svojim "plesnim" kolegom Denisom Porčičem, ki ga je povabil k sodelovanju in tako odlično popestril videospot za pesem Tina, daj umakni telefon. Videospot bo že prav kmalu nared, verjetno pa se boste v njem številni prepoznali. "Je morda kakšen vaš prijatelj/ prijateljica za katero bo ta pesem pisana na kožo," se na facebooku sprašuje Dejan in verjetno takšnih ne bo prav malo.

Se tudi vam dogaja, da z nekom sedite v mestu na kavi in imate občutek, da ste v resnici na kavi sami s seboj, saj vaš prijatelj ali prijateljica ves čas gleda v telefonski ekran, si dopisuje po facebooku in večino časa sploh ne opazi, da ste v njegovi oz. njeni družbi? Zveni znano?

Za vse tiste je tukaj novi singel Dejana Vunjaka, ki na izjemno šaljiv način opiše stanje, ki ga dan danes doživljajo številni, spet drugim pa je lahko v opomin, da se prihodnjič bolj posvetijo tistim, ki sedijo pred njimi in morda za trenutek privoščijo nekaj počitka svojemu "najboljšemu prijatelju" telefonu.

Preberite še: Kaj je Tanja Žagar razkrila s to izjavo?

prejšnji članek
Na napade zaradi celulita se je odzvala tako
Svet slavnih
Na napade zaradi celulita se je odzvala tako
naslednji članek
Znani slovenski igralec pred nekaj urami postal očka!
Svet slavnih
Znani slovenski igralec pred nekaj urami postal očka!