franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Najnižje število točk v zgodovini plesa z zvezdami

16. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
dancing with the stars

foto: Profimedia

S kašnim plesom si jih je par prislužil?

Kljub temu, da na programu POP TV trenutno spremljamo prvo sezono oddaje Zvezde plešejo, pa ta format v svetu obstaja že vrsto let. Sploh prva sezona je bila v Veliki Britaniji (Strictly Come Dancing) predvajana že leta 2004, največ sezon pa so od leta 2005 naprej predvajali v Združenih državah Amerike. 

Če v Sloveniji nekatere moti strogo sojenje Andreja Škufce in če je bil pri nas najslabše ocenjen ples Aleksandre Balmazović in Tomaža Štera (12 točk) pa to ni bil najslabši rezultat v mednarodni zgodovini te oddaje. Le-tega sta prejela tekmovalca v 6. sezoni avstralske različice oddaje. Resničnostni zvezdnik David Graham in njegova soplesalka Eliza Campagna, ki sta odplesala paso doble v slogu Gladiatorja. Vse skupaj pa ni izpadlo najboljše. Tekmovalca sta namreč od vseh štirih sodnikov dobila najnižjo možno oceno, 1, kar pomeni, da sta skupaj zbrala zgolj 4 točke. ''Dam ti oceno 1, saj nimam možnosti, da ti dam oceno 0,'' je pri tem povedal sodnik Todd McKenney

Zanimivo pa je, da so oboževalci tega plesnega para s svojimi telefonskimi glasovi vseeno poskrbeli, da sta se po točkah uvrstila v nadaljnje tekmovanje, a sta se kljub temu odločila, da iz tekmovanja izstopita. Najslabši nastop v zgodovini oddaje si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. 

Preberite še: Maja Martina Merljak in partner sta si nalila čistega vina

prejšnji članek
To je Orlando Bloom napisal o svoji bivši
Svet slavnih
To je Orlando Bloom napisal o svoji bivši
naslednji članek
Mlada slovenska pevka presenetila s svojo odločitvijo
Svet slavnih
Mlada slovenska pevka presenetila s svojo odločitvijo