franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Čigav bo plesni globus v šovu Zvezde plešejo?

22. 5. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Martina in Dejan

Martina in Dejan foto: Facebook

Sinoči je bila na sporedu finalna oddaja in v veliki finale so se uvrstili trije pari, zdaj sledi sklepno dejanje boja za plesni globus.

Polfinalna oddaja šova Zvezde plešejo je postregla z obilico dobrih plesnih točk, a v finalu je bilo prostora le za tri plesne pare. 

Absolutna rekorderja sta bila vsekakor Dejan in Tadeja, ki sta se tokrat prestavila za nekaj desetletij v preteklost in zaplesala odličen charleston, ki je bil pri sodnikih sprejet s takšnim navdušenjem, da so jima vsi po vrsti podelili oceno deset, sploh prvič pa se je zgodilo, da bi si kakšen od parov uspel priplesati štirideset točk. Tadeji in Dejanu se je po nastopu kar smejalo in še sama nista morala verjeti, da se jim kaj takšnega resnično dogaja. Dejan je iz oddaje v oddajo bolj napredoval, sinoči pa je pokazal verjetno svojo najboljšo plesno točko do zdaj in povsem pometel s konkurenco.

Dejan in Tadeja foto: Facebook

Plesi parov dodatno začinili tekmovanje

Poleg solo nastopov so morali pari tokrat odplesati tudi v četvorkah, kar je bil še dodaten izziv. Urška in Jernej ter Dejan in Tadeja so zaplesali zabaven jive, ki je tudi pri sodnikih naletel na odlične kritike in sledile so visoke ocene. Nastopu so sledile visoke ocene. Andrej jim je dal oceno osem, Katarina, Nika in Lado pa devet.

Maja Martina in Miha foto: Facebook

Druga četvorka je predstavila nekoliko drugačen čačača. Maja Martina in Miha ter Denis in Martina so pri sodnikih naleteli na nekoliko slabše kritike in tudi ocene so bile tokrat malo nižje. Andrej jim je dal oceno sedem, ostali trije sodniki pa oceno osem. 

Plesni globus bo dobil ...

V finale so se uvrstili trije pari. To je uspelo Maji in Mihi, Dejanu in Martini in Dejanu ter Tadeji. Urška in Jernej se s polfinalnim nastopom poslavljata od nadaljnjega tekmovanja in boja za plesni globus. So se po vašem v finale uvrstili pravi pari?

Preberite še: Zadnje Dianino poletje: Resnično je ljubila le njega!

prejšnji članek
Voditeljica POP TV našla novo srečo?
Svet slavnih
Voditeljica POP TV našla novo srečo?
naslednji članek
Razkrivamo skrivnostno damo, ki je pretresla slovenski modni svet!
Moda&Lepota
Razkrivamo skrivnostno damo, ki je pretresla slovenski modni svet!