Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sloveneski plesni zvezdnik potrdil veselo novico

20. 2. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Aljaž Škorjanec, Janette Manrara 2

Slovenski plesalec Aljaž Škorjanec skupaj z ženo Janette Manrara foto: Profimedia

Plesalec Aljaž Škorjanec je potrdil, da z ženo Janette Manrara pričakujeta prvega otroka. Nosečnost je nastopila po letih truda, veselje pa je nepopisno.

Slovenski plesalec Aljaž Škorjanec si je mednarodno prepoznavnost zagotovil z leti nastopov v britanskem plesnem šovu Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo). V času sodelovanja s franšizo je spoznal tudi svojo ženo Janette Manrara. Bodoča starša sta bila najprej prijatelja, nato pa sta to nadgradila z ljubeznijo, ki sta jo leta 2017 okronala še s poroko. Zdaj pa sta sporočila, da bosta poleti prvič postala starša. Kar sta sicer razkrila v ekskluzivnem intervjuju za britansko revijo Hello!. 

Leta truda

Janette je za omenjeno revijo razkrila, da sta imela v resnici leta spolne odnose brez zaščite, a da se ni 'nič prijelo'. Zato sta se odločila za umetno oploditev, do katere pa v resnici ni prišlo. Parček je namreč zanosil po naravni poti. "Vem, da je lahko umetna oploditev zelo stresna za žensko telo in da ni nobenega zagotovila, da b o delovalo. Zato je dejstvo, da veva, da je ta mali čudež plod prelepe noči, ki sva jo imela skupaj, nekaj neverjetnega." K temu pa je še dodala, da je v trenutku, ko je videla pozitiven test, najprej novico sporočila zdravniku, šele nato Aljažu, saj ni vedela, kaj naj stori. 

foto: Profimedia

Solze sreče

Ko je slovenskemu plesalcu pokazala pozitiven test sta se najprej objela nato pa jokala. "Bil sem popolnoma iz sebe. Zdi se mi, da sem o tem trenutku razmišljal in sanjal že tako dolgo. Pripravljala sva se na umetno oploditev, tako fizično kot psihično, potem pa takšno olajšanje, ko je bil test končno pozitiven," pa je o veseli novici povedal Aljaž in dodal, da spoštuje vse starše, ki so šli čez umetno oploditev. 

prejšnji članek
Poškodba: Tim Gajser si je zlomil stegnenico
Svet slavnih
Poškodba: Tim Gajser si je zlomil stegnenico
naslednji članek
Facebook in Instagram postajata plačljiva
Svet slavnih
Facebook in Instagram postajata plačljiva