Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bivši hokejist zaradi ljubezni ne je več mesa

22. 4. 2016; 08.35
Avtor: A.C./Zvezde
kontrec osenar

foto: M24

Nina Osenar o ljubezni z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem.

"Ne morem verjeti, da se mi dogajajo tako lepe stvari! Vsak dan sem srečnejša! Prav zdaj sta minila dva meseca, odkar sva se 'poročila' – v znamenje večne ljubezni sva si dala narediti tetovaže," pravi Nina Osenar o ljubezni z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem.

Dejan jo je tudi tolažil, ko ji je pred enim mesecem poginila psička bokserka, na katero je bila zelo navezana in ki je dneve lepšala tudi njenim staršem v Kamniku. Voditeljica si je želela novega kužka, in ker ji je pasma bokser zelo pri srcu, sta šla gledat mladička. "Dejan se je takoj zaljubil v dva meseca staro Frido in zdaj je že dober teden z nama. Ker je še mladiček, so dnevi z njo kot z dojenčkom – naučiti jo je treba vsega, vendar pri tem zelo uživava," pripoveduje Nina, ki z veseljem ustvarja svojo oddajo in se še zabava. Prosti čas pa seveda namenja Fridi in Dejanu. "Kot sem že nekoč dejala, je Dejan človek z genom za zen– umirjen, racionalen in z nogami trdno na tleh. Življenje z njim je pravi balzam. Z njim je vse tako preprosto in zlahka se dogovarjava o vsem. Prav tako ni imel nobenih težav in pripomb pri tem, da je sprejel moje prehranjevalne navade – že dolga leta sem veganka. Jaz rada kuham, Dejan je odprtega uma in navdušen nad mojo kuhinjo. Čeprav pravi, da ni vegetarijanec, z veseljem pokuša jedi, ki jih skuham. Odkar sva skupaj, ne pokusi več mesa," je zadovoljna Nina, katere veganstvo in joga sta že dolga leta način razmišljanja, delovanja in življenja. Dejana ni nameravala spreminjati, temveč ga je sprejela takšnega, kot je. Je pa navdušena, da je z veseljem pokusil njene veganske jedi.



Njuna ljubezen je cvetoča kot pomlad. Uživata v slehernem trenutku, ki ga preživita skupaj, veliko se pogovarjata in vse sproti dogovarjata. In ker jima je skupaj tako lepo in je Nina prekoračila trideseto leto, nismo mogli mimo vprašanja, ali se jima morda obeta dojenček. Dejan ima iz zakona s Piko Božič dva otroka, Nina, ki še ni mama, pa je odgovorila: "Če se razumeš in se imaš rad, se pogovarjaš tudi o tem. Vendar za zdaj kaj takšnega še ni v načrtu, če se bo pa zgodilo, bo pa tudi v redu. Želim, da se te stvari dogajajo spontano, brez pritiskov. Za začetek pa vadiva s Frido," se je zasmejala.

prejšnji članek
Španska princesa ščiti kriminalca
Svet slavnih
Španska princesa ščiti kriminalca
naslednji članek
Ogrela je srce dirkača Formule 1
Svet slavnih
Ogrela je srce dirkača Formule 1