stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je Cavazzi ženska vse postavila na glavo!

6. 5. 2016; 07.55
Avtor: C. R.
cavazza1

foto: Mateja J. Potočnik

Igralec Boris Cavazza razkril, da je na njegovo življenjsko pot usodno vplivala ženska.

Igralec, režiser, profesor in šansonjer Boris Cavazza, ki je za svoje delo prejel številna priznanja, pravi, da je za to, da je sploh postal igralec 'kriva' ženska.

"V Afriki sem se zaljubil v eno Slovenko, ki mi je rekla, naj grem študirat, zato sem dal odpoved in prišel sem študirat. Nisem vedel, kaj bi. Najprej sem šel na Filozofsko fakulteto študirat francoščino in angleščino, potem pa sem spoznal nekaj igralcev, med drugim Dareta Valiča, ki me je navdušil za to, da grem na Akademijo, saj da tam ni matematike, fizike, biologije … in tako sem postal igralec," je Cavazza, ki je v mladosti kot strojnik na ladjah trgovske mornarice veliko potoval, pred kratkim razkril v intervjuju za enega od domačih medijev in dodal, da je kmalu ugotovil, da igralski poklic sploh ni tako slab. "Ni ti treba vihteti 20-kilogramske macole," je pristavil.

Igralec, ki se med drugim lahko pohvali tudi s Prešernovo nagrado in Borštnikovim prstanom, sicer pravi, da si v življenju ničesar posebnega več ne želi. "Samo to, da bi bil zdrav. Pa da bi doživel 90 let in da bi videl, kaj bo delal mali sin, ki je zdaj star 13," še dodaja. 

prejšnji članek
Lepota iz kuhinje
Moda&Lepota
Lepota iz kuhinje
naslednji članek
Ta poceni trik briše gube!
Moda&Lepota
Ta poceni trik briše gube!