pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

"Počutim se kot velika napaka"

11. 5. 2016; 06.27
Avtor: K. A.
Drew Barrymore
Po štirih letih sta se razšla, slavna hollywoodska igralka pa po ločitvi ostaja povsem na tleh.

Hollywoodska igralka Drew Barrymore (41) je nedavno gostovala v pogovorni oddaji Chelsea in prvič spregovorila o svojem neuspelem zakonu z Willom Kopelmanom. "Ko govorim o svoji ločitvi moram omeniti besedo napaka, ker sem le na ta način lahko najbolj iskrena. Ko se z nekom ločite, potem si rečete, da pač niste bili za skupaj in da pač ni šlo vse po načrtih. Ko se ločite se počutite kot ena velika napaka, mislite si, da je to največja napaka, ki ste jo storili. To je tako zelo sramotno in tako zelo boleče obdobje, s težavo to prebolevam in zasebno sem povsem na tleh," je bila iskrena zvezdnica.

Drew in Will sta bila poročena skoraj štiri leta, dolgo časa pa sta veljala za zgleden par, ki je vsemu kos. Igralka je neizmerno hvaležna svojim prijateljem, ki ji stojijo ob strani, kakor tudi številnim oboževalcem, ki ji pošiljajo bodrilne misli in besede. "Vsi so tako zelo prijazni, mirni in nežni z menoj, da sem kar nekoliko utišala moje notranje strahove in demone in grem lažje skozi to izjemno boleče obdobje," je dejala Drew.

Po tej boleči izkušnji si ne želi čez noč začeti novo razmerje. "Sedaj si želim edino čas zase," je bila odločna.

Z nekdanjim soprogom imata skupaj dve ljubki hčerki, ki ju oba naravnost obožujeta. "Najini hčerki sta center najinega sveta in do konca življenja bosta onidve najina prva skrb," sta zapisala ob nedavni ločitvi.

prejšnji članek
Spanec na trebuhu povzroči sanje z žgečkljivo vsebino
Njenih 5 minut
Spanec na trebuhu povzroči sanje z žgečkljivo vsebino
naslednji članek
Preprost recept za gladka stopala
Moda&Lepota
Preprost recept za gladka stopala