nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jamie Lee Curtis: Jokala sem od sreče

15. 5. 2016; 11.25
Avtor: Irena Pirman/Zvezde
jamie lee curtis
Ko je igralka Jamie Lee Curtis zavrnila sodelovanje v seriji Kraljica kričanja je sledilo kanec izsiljevanja. Le kaj ji je potem preostalo?

Je izvirna kraljica kričanja in ikona grozljivk. Ko je Ryan Murphy pripravljal serijo Kraljice kričanja, ki jo trenutno predvajajo na programu Fox Life, je bilo torej jasno, da bo Jamie Lee Curtis povabil zraven. Vendar je Jamie Ryana po SMS-u sprva zavrnila. A ji je sporočilo takoj vrnil z odločnim: »KAJ? NEEEEEE!« Sledilo je kanec izsiljevanja z Ryanove strani: »Glej, če ne boš zraven, serije sploh ne bomo posneli!« Le kaj ji je potem preostalo drugega?

Najzabavnejše pri tem je, da sama sploh ne mara grozljivk. »Zelo lahko me je prestrašiti in občutek prestrašenosti mi ni niti najmanj všeč. Ljudem ne dovolim, da se mi prikradejo za hrbet in me prestrašijo. Moja otroka sta se zelo zgodaj naučila: Mamice ne smeva strašiti. Tudi zabav presenečenja mi ne pripravljajte!«

Kljub vsemu je bila neskončno hvaležna, da je dobila vlogo v Kraljicah kričanja: »Imeti delo pri teh letih, nastopati v kakovostni seriji – to je izjemno. Snemala sem reklame in posnela nekaj res zanič filmov in serij samo zato, da sem preživela. Ko pa sem se na jutro premiere Kraljic kričanja prebudila, mi je šlo na jok od sreče.« Rada se tudi pohvali, da so ustvarjalci zanjo pripravili poseben urnik, po katerem je snemala samo štiri dni in jih nato imela prostih vsaj deset, preden se je znova vrnila na snemanje. Kraljica kričanja pač mora imeti svoje privilegije.

 

prejšnji članek
En prdec je boljši kot sedem zdravnikov
Zdravje
En prdec je boljši kot sedem zdravnikov
naslednji članek
Otroka me sovražita
Njenih 5 minut
Otroka me sovražita