zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mož pokojne Simone Weiss presenetil s takšno potezo

2. 7. 2016; 10.00
Avtor: A. C., S. J./revija Zvezde
Simona Weiss

Simona Weiss foto: Gong Records

Med številnimi znanimi obrazi, ki so bili na pikniku Zvezde pod klobuki, je bil tudi mož tragično in mnogo prezgodaj preminule pevke Simone Weiss, Goran Šarac.

To je bilo toliko bolj presenetljivo tudi zato, ker Goran in Simona, potem ko se je ona poslovila od glasbenih odrov in se posvetila študiju, nista zahajala na družabni parket in sta se povsem umaknila iz javnosti. Kot nam je povedal Goran, si je letos še posebej želel na piknik, saj je tako druženje s prijatelji zanj priložnost, da vsaj za trenutek pozabi na žalost ob izgubi svoje najdražje. Tudi z zapovedanim pokrivalom ni imel težav, saj je v zadnjem času usnjeni klobuk del njegove podobe, tako da pred omaro s pokrivali ni preživel veliko časa v brskanju in iskanju primernega. Gorana so pozdravljali številni znani obrazi, predvsem glasbeniki, ter mu izrekali spodbudne besede. Največ časa pa je preživel v družbi prijateljic – nekdanjih sodelavk v podjetju, ki sta ga vodila skupaj s Simono, in prijatelja Dušana Erbusa, ki je bil vrsto let v Simonini spremljevalni skupini. Gorana pa smo opazili tudi z atraktivno mlado svetlolasko, Dušanovo hčerko Ines Erbus, za katero Goran meni, da bo lahko v prihodnosti zasedla mesto prve dame naše estrade, saj je resnično nadarjena pevka.

Goran Šarac, mož pokojne Simone Weiss, in Dragan Bulič sta pozdravila zvezde šova Znan obraz ima svoj glas Ines Erbus, Renato Mohorič in Jano Šušteršič. foto: mare vavpotič

prejšnji članek
Ste vedeli? Usoda je zapečatena v 12 minutah
Zdravje
Ste vedeli? Usoda je zapečatena v 12 minutah
naslednji članek
To je ključ do lepote!
Moda&Lepota
To je ključ do lepote!