pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni igralec bije težko bitko

12. 7. 2016; 09.23
Avtor: A.K.
daniel radcliffe
Zvezdnik povedal, da je v resnici alkoholik.

Igralec, ki je zaslovel z vlogo Harryja Potterja, Daniel Radcliffe, je oboževalcem razkril, da je odvisen od alkohola. Povedal je, da se trudi ostati trezen, čeprav bi najraje sam sedel v pubu. »Moji problemi s pijančevanjem so mnogo hujši od tega, kar so pisali mediji. Iz dneva v dan se trudim ostati čist in pri sebi,« pravi 26-letni Daniel.

foto: Arhiv

Zvezdnik, ki je osvojil vse otroke in celo mnoge najstnike s filmi Harryja Potterja z zgodbo o mladem čarovniku, se že od svojega 20. leta bori z alkoholom. »Spraševali so me, če je moje opijanje standardni del odraščanja. Sprva sem mislil, da je res, a pozneje sem ugotovil, da preveč razmišljam o alkoholu in da se zelo spremenim, ko sem opit.«

S svojo pripovedjo in priznanjem o težavah je osupnil oboževalce in javnosti, saj ga vsi še vedno identificirajo s karakterjem Harryja Potterja, načelnega in ponižnega najstnika. Da bi se rešil takšnega vtisa, je igral veliko različnih vlog v filmih in tudi gledališčih, a nikjer ni s svojimi vlogami tako izstopal. Skozi vsa obdobja in primerjanja z likom Harryja, pravi, mu je ob strani stal le alkohol. »Edina stvar o čemer razmišljam, je ta, da bi šel v pub, se usedel in začel piti. A tega ne storim, borim se vsak dan in napredujem,« svojo pripoved zaključi Daniel.

prejšnji članek
Odpovedala vse koncerte, ne zdrži več brez tablet
Svet slavnih
Odpovedala vse koncerte, ne zdrži več brez tablet
naslednji članek
Danica Lovenjak doživela takšno izkušnjo
Svet slavnih
Danica Lovenjak doživela takšno izkušnjo