stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica trepeta od strahu za svoje otroke

25. 7. 2016; 01.52
Avtor: A.K.
busy1
Busy Philipps, ameriška igralka, ki jo verjetno vsi še najbolj poznamo po vlogi navihane in seksi Laurie iz serije Cougar Town, je spregovorila o svojem najhujšem strahu.

Kot mater dveh lepih deklic jo najbolj skrbi, da bi njeni hčeri kdo spolno napadel. To je skrb, ki teži prav vsakega starša, saj v Ameriki takšni zločini strmo naraščajo kar dnevno. »Moj največji strah in skrb sta, da bi katerokoli od mojih hčerk napadel spolni prestopnik,« je izjavila v nedavnem intervjuju za Mini Magazine.

37-letnica ima, kot rečeno, dve hčeri, starejša sliši na ime Birdie Leigh in ima 7 let, mlajši pa je ime Cricket Pearl in šteje 3 leta. »Poznam statistiko in trudi se bom, kolikor je v moji moči, da ju zaščitim. Zgodaj bom začela prve pogovore o seksu in spolni zaščiti in zaščiti nasploh. Resnično upam, da bo poskrbljeno za primerne ukrepe na kampusih in privoljenje v spolnost postane del spolnih predavanj in predmetov v šolah. Ves čas mi po glavi roji, naj ščitim svoja otroka, pazim nanju in naj bom dobra mama.«

Igralka je poročena s producentom in scenaristom Marcom Silversteinom, je mama in aktivna igralka, ki se trenutno pojavlja v HBOjevi seriji, ki se je začela predvajati prejšnji mesec.

Za otroke skrbita oba zakonca, zagotovila pa sta si tudi varuško, vredno zaupanja. Busy se je v intervjuju razgovorila še o materinstvu: »Mislila sem si, da je materinstvo takšna, kot kakršnakoli ljubezen, ki sem jo doslej poznala, a ni. Teh občutkov se sploh ne da opisat, na tako veliko ljubezen se sploh ne moreš pripraviti. Tako je močna in trdna, prevzame me celo, včasih si mislim, da se bom kar zlomila, ker ju imam tako rada. Nekoč sem govorila svoji mami, da me duši, zdaj se ji kar naprej opravičujem in govorim, da si sploh nisem mogla predstavljati, kako je res močna materinska ljubezen.«

prejšnji članek
Znan slovenski novinar presenetil s takšno novico
Svet slavnih
Znan slovenski novinar presenetil s takšno novico
naslednji članek
Najboljša nega za vašo krvno skupino
Moda&Lepota
Najboljša nega za vašo krvno skupino