901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica vitka kot še nikoli doslej

31. 8. 2016; 06.06
Avtor: A.K.
oprah1
Oprah Winfrey je ameriška voditeljica, ki se že leta in leta bori s kilogrami.

Oprah je imela v fazi, ko je bila najbolj debela, kar 107 kilogramov, zahvaljujoč novi dieti pa se je od krute številke že poslovila. Svojo novo linijo zdaj rada pokaže v ozkih oblekah, ki razkrivajo njeno trdo delo zadnjih nekaj let.

Voditeljica se je leta borila tako s kilogrami kot tudi z odvisnostjo od hrane. Zdaj se je znebila več kot 20 kilogramov. Temu je poleg močne volje pripomogel programi Weight Watcher, ki dovoljuje uživanje vse hrane, le količino ji odredi osebni trener. Sicer ni znano, koliko 63-letnica tehta danes, znano pa je, da se je od visoke številke 110 kilogramov, poslovila že davno tega.

»Ne odrekam se hrani, ki jo imam rada, si pa ne dopustim več, da pojem več kilogramov testenin s sirom na dan,« pravi Oprah. Dodala je, da je krompir v vseh oblikah vladal njenemu življenju več kot 40 let, zdaj pa se mu izogiba, če je to le možno. Večerne prigrizke je zamenjala za sadje in zelenjavo, začela se je ukvarjati z jogo in jesti ribe. Obožuje bakalar in brancin. »Vse diete, ki sem jih poskusila, so bile že od začetka obsojene na propad. Takrat sem želela shujšati le zato, da bi se spravila v oblačila, ki so mi bila všeč.«

Enkrat je celo stradala svoje telo 4 mesece, da bi se spravila v najljubše kavbojke. Z novim programom pa je izklesala linijo in s svojim rezultatom je bila tako navdušena, da je odkupila celo 10% deleža tega podjetja. Za teh 10% je odštela kar 40 milijonov dolarjev.

S svojimi nasveti želi pomagati vsem, ki se borijo z viškom kilogramov. »Upanje je za vse. Nikoli več si ne bom dopustila, da bi bila debeluhinja. Sramujem in bojim se starih fotografij. Moj cilj je teža, s katero se bom počutila odlično,« je še zaključila.

prejšnji članek
Otroci imajo pretežke torbe!
Zdravje
Otroci imajo pretežke torbe!
naslednji članek
Ker je pretiravala z lepotnimi operacijami, je nihče ne mara
Svet slavnih
Ker je pretiravala z lepotnimi operacijami, je nihče ne mara