evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna najstnika nič več skupaj

1. 9. 2016; 11.30
Avtor: A.K.
Brooklyn-Beckham-and-Chloe-Grace-Moretz
Po romantičnem poletju je konec njune ljubezenske zgodbe.

Chloe Grace Moretz in Brooklyn Beckham sta zaključila njuno zvezo. Očitno zveza na daljavo ne deluje ravno najbolje, saj igralka živi v Los Angelesu, maneken pa v Veliki Britaniji. Šušlja se, da sta odšla vsak svojo pot že pred nekaj tedni, v javnost pa je novica prišla šele zdaj.

19-letnica se je zapletla z 2 leti mlajšim sinom slavnega nogometaša Davida Beckhama in manekenke, pevke in poslovne ženske Victorie Beckham že pred dvema letoma, a sta bila takrat verjetno še premlada, tokrat pa je letos v maju potrdila njuno zvezo.


Brooklyn se je z družino vrnil v London v torek po dveh mesecih počitnic v Los Angelesu, vendar je bil videti precej potrt in slabo razpoložen. Chloe in 17-letnik sta preživela večino poletja skupaj, udeleževala sta se mnogih premier in dogodkov kot par.

Njuno zvezo je igralka komentirala tako: »Sva skupaj, vse je v redu, nič posebnega. Mislim, da tega ne smem skrivati, ker potem to nikogar ne zanima in ljudje se potem ne spotikajo ob to. Torej, da, sva v razmerju. O njem lahko rečem le to, on mi je v veliko oporo. No, ne razumite me narobe, jaz ne potrebujem moškega za karkoli. Ampak, ko se počutim slabo, me potolaži in opomni, kakšna sem, kakšna so moja stališča in kaj sem že dosegla.«

Sinova izbranka si je bila blizu tudi z družino Beckham, kot pravi, so jo razumeli, kako stresno je njeno življenje in delo, dajali so ji podporo in jo sprejeli takšno, kot je.

prejšnji članek
Nekdanja slovenska atletinja dolgo samska, nato pa ...
Svet slavnih
Nekdanja slovenska atletinja dolgo samska, nato pa ...
naslednji članek
Dolly Parton o istospolnosti
Svet slavnih
Dolly Parton o istospolnosti