Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka to počela kar v hotelu

9. 9. 2016; 08.34
Avtor: D.P./Zvezde
daša gradišek

foto: Šimen Zupačič

Lepa pevka Daša Gradišek, ki smo jo bolje spoznali v prvi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, je zadnjo avgustovsko soboto obljubila večno zvestobo svojemu dolgoletnemu izbrancu, lepotnemu kirurgu Borutu Baniču.

Ker je ženin premožen in prihaja iz ugledne družine, je bila tudi poroka nadvse imenitna, a je mladoporočenca nista hotela obešati na veliki zvon. Kljub temu smo izvedeli, da je poročno slavje potekalo v najsijajnejšem slovenskem hotelu Kempinski Palace v Portorožu. Tema poroke je bil slog starega Hollywooda, tako da so tudi svatje dobili navodila, tako imenovani dress code, naj pridejo oblečeni v takšnem slogu. Znamenita Kristalna dvorana, po kateri slovi prestižni hotel, je bila tako polna »hollywoodskih zvezd«, kakršne so nekoč v resnici zahajale v luksuzni Palace.

In kako premožen moraš biti za takšno poroko? Kar precej, toda Borut ima z očetom, prav tako cenjenim plastičnim, estetskim in rekonstrukcijskim kirurgom dr. Andrejem Baničem, v Bernu uspešno zasebno kliniko Banič Plastische Chirurgie. Kljub vsemu bogastvu pa se Daša, ko je s svojim dragim prva štiri leta živela v Švici, tam ni dobro počutila. Ni se čutila razumljene, bila je osamljena in brez podpore, tako da ni mogla niti ustvarjati. S težkim srcem se je vrnila v Slovenijo in se kmalu po nastopu v oddaji Znan obraz ima svoj glas zapletla v viharno razmerje z Radom Mulejem. Toda še preden sta sploh dodobra postala pravi par, sta se že razšla, sta pa še naprej ostala v dobrih odnosih. A ne samo to, Rado je spoznal tudi Boruta, s katerim gre kdaj celo na pivo, o mladoporočencih pa nam je dejal: »Iskreno jima privoščim vse najlepše, ker sta oba prečudovita človeka, rojena drug za drugega!«

Očitno res, saj je njuna ljubezen premagala vse ovire. Glasbenica se je po razhodu z Mulejem vrnila v Švico, Borut pa jo je že kmalu zaprosil za roko. Prijatelje je pred dobrima dvema tednoma povabil na fantovščino v Bern, kjer je zdaj srečna tudi Daša, svojo zvezo pa sta zdaj okronala še s poroko.

prejšnji članek
Znana slovenska novinarka živi težko življenje
Svet slavnih
Znana slovenska novinarka živi težko življenje
naslednji članek
Te napake koža obraza nikoli ne oprosti!
Moda&Lepota
Te napake koža obraza nikoli ne oprosti!