pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pokopali eno glavnih junakinj Ene žlahtne štorije

10. 10. 2016; 12.54
Avtor: K.A.
Ena žlahtna štorija

Takole sta Matjaž Javšnik in Stane Tomazin z roko v roki popeljala statiste na snemalno lokacijo. foto: Vir: Planet TV

Oboževalcem komično-romantične slovenske serije, ki so se potegovali za mesto statista v Eni žlahtni štoriji, se ni bilo treba učiti besedila. Šele na prizorišču so presenečeni ugotovili, da se bodo pridružili žalujoči družini Špacapan, ki se je poslavljala od domnevno preminule Anice.

Pred odhodom so dobili le nenavaden namig: Oblečeni bodite v pogrebno črnino. Veselo bo!

Izlet so nagrajenci akcije začeli z ogledom ljubljanskega studia. Matjaž Grubar, eden od snovalcev priljubljene serije jih je popeljal med kulisami, kjer nastaja večina notranjih prizorov, in razložil potek snemanja. Neobičajen dan so priložnostni statisti tako začeli s srečanjem s svojimi najljubšimi junaki. Že v ljubljanskem studiu se jim je pridružila Vesna Jevnikar, ki igra Adelino, in gledalce razveselila s podatkom, da se v 4. sezoni Ene žlahtne štorije vrača tudi Bertova velika ljubezen.

Med s trtami posejanimi griči so gledalce presenetili še preostali igralci, ki so se že pripravljali na snemanje najbolj šokantnega, ganljivega in hkrati zabavnega prizora sezone – pogreba. Statisti pa so si morali nadeti resne obraze in se pridružiti Špacapanom. A ob hudomušnih pripombah igralcev to ni bila tako lahka naloga, kot se je sprva zdelo.

Štorije bodo torej zajeli tudi žalostni trenutki, za več podrobnosti pa bo treba še nekoliko počakati in spremljati Eno žlahtno štorijo od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV. Slej ko prej bomo dobili odgovore na vsa vprašanja, čaka pa nas tudi kakšno zabavno presenečenje …. 

foto: Vir: Planet TV

Med statisti pa sta bila tudi Jan Knavs in Karmen Lacner, ki sta kot nagrajenca časnika Svet24 doživela neponovljivo izkušnjo in postala statista v Štoriji. "Zanimivo je bilo doživeti, kako poteka snemanje serije, saj smo videli, da le ni vse tako preprosto, kot se zdi. Enkratna izkušnja, ko bi jo z veseljem ponovila," sta po snemanju povedala Jan in Karmen.

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

foto: Vir: Planet TV

Za snemanje pogreba so potrebovali statiste, ki so jih našli med oboževalci serije prek nagradne igre.

Za snemanje pogreba so potrebovali statiste, ki so jih našli med oboževalci serije prek nagradne igre. foto: Vir: Planet TV

prejšnji članek
7 kg manj le v petih dneh v mesecu
Zdravje
7 kg manj le v petih dneh v mesecu
naslednji članek
Razstrupljanje z zelenimi smutiji
Zdravje
Razstrupljanje z zelenimi smutiji