stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Halid Bešlić spregovoril o najtežjih trenutkih v svojem življenju

3. 11. 2016; 11.09
Avtor: K.A.
Halid Bešlić

foto: Vir: Mediaspeed

Popularni bosanski glasbenik, Halid Bešlić, je pred leti doživel težko prometno nesrečo, posledice nesreče pa čuti še dan danes.

"Enega očesa nimam, na drugega pa vidim 30 odstotkov slabše. Bolj moram paziti kako hodim, motijo pa me tudi očala," je za Alo povedal Halid. "A to ni najhujše. Zaradi nesreče mi bodo morali operirati nos."

Po nesreči je bil 10 dni v komi, pregriznil pa si je tudi jezik. "Takoj, ko sem se zbudil iz kome sem vedel, da sem izgubil oko. Imel pa sem tudi težave z dihanjem, dihal sem kot deček," se spominja prvih trenutkov po tistem, ko se je zbudil iz kome.

Pred nesrečo je bil strasten kadilec, njegov imunski sistem pa je bil ves čas oslabljen. "Ko sem padel v komo, se mi je v pljučih začela nabirati voda. Zdravniki so mi reševali pljuča, črpali ven vodo in jih čistili. Ko sem se zbudil, sem vedel, da sem izgubil oko, a sem dobil nova pljuča," je dejal Halid in priznal, da odkar ne kadi več, pogosteje zaide v pekarno. "Zelo sem se zredil. Dobil sem kar 25 kg, zdaj sem 15 kg že uspel izgubiti, ostalo mi je še 10 kg viška."

prejšnji članek
Zakaj so znane voditeljice hitele po nakupih?
Svet slavnih
Zakaj so znane voditeljice hitele po nakupih?
naslednji članek
Kaj vaše stopalo pove o vaši osebnosti?
Zdravje
Kaj vaše stopalo pove o vaši osebnosti?
#nasazenazenska
nasazenazenska