nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gola Kylie spet osuplja s svojo figuro

9. 11. 2016; 05.22
Avtor: A.K.
Kylie Jenner

foto: Profimedia

Najmlajša članica družine Kardashian-Jenner je vse prej kot sramežljiva. Zadnje leto sledi poti njene starejše sestre, ki pa se je po pariškem ropu umaknila iz oči javnosti.

Tokrat je Kylie Jenner objavila svojo golo fotografijo, na kateri je prekrita le z modro barvo. Fotografijo je posnela Sasha Samsonova, katero je 19-letnica opisala kot najljubšo fotografinjo.

foto: Instagram

Kylie je postala prava mala podjetnica, s svojo znamko Kylie Cosmetics, kjer kot že ime pove, prodaja svojo kozmetiko, kmalu pa bo odprla celo svojo vodilno trgovino. V ponedeljek je pokazala, kako napreduje s svojim projektom, zapisala pa je tudi naslednje besede: »To je moja vizija. Komaj čakam, da boste lahko pogledali, kaj se dogaja v mojih mislih in na čem delam ves čas. 100% Kylie.« Resničnostna zvezdnica je že nekaj časa blondinka, zdaj pa razmišlja, da bi se pobarvala nazaj na rjavo barvo.

foto: Profimedia

»Pogrešam svoje temne lase, bi se morala pobarvati nazaj na rjavo?« je vprašala svoje zveste sledilce, ki spremljajo njene fotografije in kratke posnetke na družbenem omrežju Snapchat.

prejšnji članek
Ameriška pevka zgrozila internet
Svet slavnih
Ameriška pevka zgrozila internet
naslednji članek
Znana igralka zgrožena nad obtožbami
Svet slavnih
Znana igralka zgrožena nad obtožbami