901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Večne seks bombe: Nihče ne verjame, da imajo že toliko let

28. 11. 2016; 11.24
Avtor: A.K.
Elizabeth Hurley

foto: Profimedia

Za ta dekleta so leta res le številka.

Elizabeth Hurley je svet osvojila pred 16 leti, ko je igrala v filmi Začaran. 51-letna Britanka je nedavno razkrila, da svojo čudovito postavo dolguje jogi in dolgim sprehodom z njenim psom.

Sharon Stone pravi, da je imela hudo krizo pri 40 letih, ko je ugotovila, da se njeno telo stara. Priznala je, da je dneve jokala, nato pa je sprejela naravni proces staranja in od takrat je bolj srečna. Svoje telo vzdržuje v popolni formi, sama pravi, da se je določila, da se bo postarala kot plesalka. To ji zagotovo uspeva, saj je pri 58 letih videti fantastično.

foto: Profimedia

Ljudje se ne morejo nehati čuditi, ko zagledajo telo 52-letne Elle MacPherson. Nekdanja manekenka pravi, da je deležna večne mladosti, za katero se mora zahvaliti naporni telovadbi in posebnemu načrtovanju prehranjevanja.

Elle MacPherson foto: Instagram

Christie Brinkley je izzvala pravo revolucijo, ko se je leta 2014 po dolgem času pojavila na naslovnici ameriškega časopisa. Nekdanja manekenka, ki je bila prava zvezdnica v osemdesetih, ne skriva njenih lepotnih in mladostnih nasvetov, te je opisala v svoji knjigi Brezčasna lepota.

foto: Profimedia

Halle Berry je priznala, da je morala paziti na svoje zdravje vse od 23. leta naprej, saj je dobila diagnozo diabetesa. Od takrat redno telovadi in pazi na prehrano. Igralka je po zadnjem, petdesetem rojstnem dnevu izdala tudi svojo linijo spodnjega perila.

foto: Instagram

Jennifer Lopez že dolgo osvaja ljudi s svojimi oblinami in popolnim telesom. 47-letnica redno telovadi in obrokov nikoli ne preskakuje. S seboj vedno nosi zdrav obrok, poleg sadja ali zelenjave. Izogiba se alkoholu in cigaretam, saj pravi, da na koži puščata hude in večne posledice.

foto: Profimedia

Jennifer Aniston že zadnjih nekaj let nazivajo z najlepšo žensko na svetu. Čeprav si je operirala nos, menda zaradi deviacije nosnega pretina, se njen obraz že leta sploh ne spreminja. Vsako jutro prične z meditacijo, redno telovadi in se ukvarja z jogo.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Kanye West: Depresiven in paranoičen se boji tudi zdravnikov
Svet slavnih
Kanye West: Depresiven in paranoičen se boji tudi zdravnikov
naslednji članek
Je ameriška zvezdnica zopet noseča?
Svet slavnih
Je ameriška zvezdnica zopet noseča?