erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

AKR_9737 Njena.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 ...

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko
| C.L./Zvezde

Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko

Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič po ločitvi od operne pevke Sabine Cvilak očitno ne najde več sreče v ljubezni.

Tudi zveza s precej mlajšo stevardeso Saro Janša se ni obnesla. Se je pa zadnjič na neki prireditvi pojavil v spremstvu Anje Bohinc Bojetu in seveda zbudil naše zanimanje. Je končno na obzorju nova ljubezen? »Z Anjo, ki je čudovita ženska, sva dobra prijatelja, a nisva par,« je pojasnil. Na vprašanje, ali so zanj usodne plavolaske, pa se je samo nasmehnil in dejal, da je to zgolj naključje. Kot je naključje to, da sta tako Damjan kot Anja samska in brez obveznosti. Oba sta ločena in nobenemu od njiju se v zakonu niso rodili otroci. Anja je bila poročena z Matejem Rupretom, organizatorjem Festivala okusov. Zdaj si nekdanja plesalka kruh služi z jogo, za ljubitelje joge pa organizira tudi posebno doživetje na Baliju. Da ji je eksotika všeč, razkriva tudi dejstvo, da je bila po ločitvi v razmerju z arhitektom in zapriseženim jadralcem Denisom Petrovčičem, solastnikom ljubljanske restavracije z arabsko hrano Shambala. Petrovčič je trenutno v razmerju z Manco Simčič, nekdanjo partnerico Tomija Megliča.

Anja in Damjan ne moreta skriti, da se v družbi drug drugega odlično počutita, saj sta se ves večer smejala in zabavala in iz srca bi obema privoščili srečo v ljubezni, morda celo skupaj. Zakaj? Anja nas je še enkrat podražila s fotografijo čudovitega šopka, ki ga je objavila na Instagramu, pod njim pa zapisala: »Kajne? Izjemen …« Sporočilo je opremila še s smeškom s srčki v očeh. Kdo neki ji ga je podaril? Morda pa je bil to prav Damjan Damjanovič.