pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tole stane 127 tisoč dolarjev!

7. 12. 2016; 03.49
Avtor: A.K.
Kylie Jenner

foto: Profimedia

Če vas je kdaj zanimalo, koliko slavni odštejejo za kombinacijo oblačil, ko niso na rdeči preprogi, smo za vas izbrskali odgovor.

Ko smo izvedeli odgovor, se nam je zavrtelo v glavi. Kylie Jenner je ena izmed najbolj slavnih deklet na svetu, ne glede na to, kaj si vi mislite o njej. Moramo ji priznati, da je v izjemno kratkem času ustvarila pravo lepotno cesarstvo, ki se samo širi.

Kombinacija oblačil, ki jo je mladenka nosila čez dan, ko se je po Beverly Hillsu sprehodila s svojim fantom, raperjem Tygo, je bila videti precej običajna, namreč Kylie je nosila bele superge, modne kavbojke in bel kratek top, zraven pa je nosila še belo torbico. Čeprav je njen "outfit" videti zelo preprost, pa v resnici stane 126,74 tisoč dolarjev.

Bel kratek top je bil najcenejši, stal je namreč 12 dolarjev, naročila pa ga je v slavnem Topshopu. Kavbojke so iz kolekcije Good American, ki jo je nedavno izdala njena polsestra Khloe, njen model je stal 205 dolarjev. 70 dolarjev stanejo njeni beli športni copati, najdražji pa sta njena torbica in zapestnica.

Hermes Crocodile Birkin torbica stane 69,950 dolarjev, njena zapestnica znamke Cartier pa je vredna vrtoglavih 56,500 dolarjev.

Si zdaj lahko predstavljate, koliko stane celoten "outfit", ko zvezdnice stojijo na rdeči preprogi?

foto: Profimedia

prejšnji članek
Že ena skodelica bo razstrupila vaše telo
Zdravje
Že ena skodelica bo razstrupila vaše telo
naslednji članek
Bolezen, ki je za vedno spremenila življenje slavne lepotice
Svet slavnih
Bolezen, ki je za vedno spremenila življenje slavne lepotice