pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Daleč od blišča: Najlepše darilo za vojvodinjo Kate

31. 1. 2017; 07.58
Avtor: Katja Kmet/Zvezde
kate middleton 1

Prisrčna in neposredna vojvodinja Kate žanje navdušenje povsod, kamor pride. foto: Profimedia

Zagotovo se je vojvodinja Kate ob praznovanju rojstnega dneva od vseh daril in voščil najbolj razveselila pohvale uglednega pisca.

V začetku januarja je vojvodinja Kate dopolnila 35 let. Rojstni dan je praznovala skromno in daleč od londonskega blišča: v krogu svojih najbližjih. Na posestvu Anmer Hall so se družinskemu praznovanju, ki ga je za ženo pripravil princ William, poleg otrok, princa Georgea in princese Charlotte, pridružili še Kateini starši, Carole in Michael Middleton, ter Kateina krstna botra Sophie Carter.

Kako so se zabavali, s kakšnimi darili so razveselili Kate in kako dolgo je trajalo praznovanje, seveda niso podatki za javnost. Zagotovo pa se je vojvodinja Kate od vseh daril in voščil najbolj razveselila pohvale uglednega pisca Huga Vickersa, avtorja biografij kraljice matere in vojvodinje Windsorske. Vickers je poudaril, da je vojvodinja Kate v svoji vlogi članice kraljeve družine kratko malo popolna. Doslej ni zagrešila še nobene napake, njena priljubljenost med ljudmi pa nenehno raste. Prav zaradi Kate je britanska kraljeva družina vedno bolj priljubljena. Kate obvlada vsako nalogo, ki ji jo zaupajo. Poleg tega pa je tudi občudovanja vredna in ljubeča žena, mama, snaha in svakinja.

Kate bo pohvala, ki so jo potrdili vsi člani kraljeve družine, zagotovo vzpodbuda pri njenem prihodnjem delu. Začela ga je takoj po praznovanju rojstnega dne. S princem Williamom sta obiskala nacionalni center Anne Freud za pomoč otrokom in družinam, katerega pokroviteljica je Kate. Prisluhnila sta staršem, ki prihajajo po nasvete v zvezi z vzgojo otrok in po pomoč pri reševanju družinskih težav. Kate je očarala s svojim neposrednim pristopom in odkritostjo in ponovno potrdila, da je, kot nekoč Williamova mati princesa Diana, tudi ona kraljica ljudskih src.




prejšnji članek
FOTO: Zopet je pokazala zadnjico
Svet slavnih
FOTO: Zopet je pokazala zadnjico
naslednji članek
Orožje narave: Je eno najmočnejših zdravil na svetu
Zdravje
Orožje narave: Je eno najmočnejših zdravil na svetu