franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srce parajoče: Znana avtorica išče žensko za svojega moža

8. 3. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
amy facebook

Amy Krouse Rosenthal foto: Zajem zaslonske slike

Hudo bolna pisateljica je v časniku objavila pretresljivo besedilo, s katerim želi najti novo žensko za svojega moža.

Ameriška avtorica otroških knjig je v kolumni za New York Times svojemu možu naredila profil za spletno stran za zmenke. V srce parajočem besedilu o Jasonu, s katerim je v zakonu 26 let, 51-letna Amy Krouse Rosenthal piše bralcem: "On je moški, v katerega se je preprosto zaljubiti. Meni se je zgodilo nekega dne."

Pisateljica je zbolela za rakom jajčnikov, ker je bolezen že zelo napredovala, pa napovedi niso dobre. Z veliko humorja v besedilu je Amy med drugim zapisala: "Moram to povedati, dokler imem še vedno - a) vašo pozornost in b) srčni utrip."

Za to nenavadno potezo se je pisateljica določila na valentinovo: "Najboljše in najbolj iskreno darilo, ki ga lahko dobim, je, da to prebere prava oseba, da poišče Jasona in da se tako začne nova ljubezenska zgodba."

Mama treh otrok je brez zadržkov povedala ljubezensko zgodbo, ki jo je začela z zmenkom na slepo: "Bilo je leta 1989. Stara sva bila 24 let. Nobenih pričakovanj nisem imela od tega srečanja. Vendar, konec večera sem vedela, da se želim z njim poročiti.

V nadaljevanju našteva stvari, zaradi katerih meni, da ima srečo, ker je našla idealnega moškega: "Torej, kakšen človek je Jason: Na ultrazvoku moje prve nosečnosti se je pojavil s cvetjem. To je človek, ki me, ker se zgodaj vstaja, vsako nedeljo zjutraj preseneti z nekim nasmejanim in smešnim izrazom, ki ga naredi iz stvari, ki se znajdejo v bližini njegovih rok – žlica, skodelica, banane ..."  

V svojem besedilu Amy opogumlja bralke, naj se javijo njenemu možu: "Če iščete moškega iz sanj, preprostega sopotnika, je Jason človek za vas.

Na koncu čustvenega besedila Amy prizna, da bi si želela več časa preživeti s svojim možem in otroki, njena zadnja želja pa je, da Jason najde novo ljubezen, piše Telegraph.

O nesreči, ki je v življenju doletela Ano iz Kranja, pa si  lahko več preberete TUKAJ.

prejšnji članek
O igralcu Ene žlahtne štorije njegovo dekle povedalo svojo resnico!
Svet slavnih
O igralcu Ene žlahtne štorije njegovo dekle povedalo svojo resnico!
naslednji članek
FOTO: Dojke slavne plavolaske bežale na vse strani
Svet slavnih
FOTO: Dojke slavne plavolaske bežale na vse strani