nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Katarina razkrila, kako se obnaša Lado Bizovičar

13. 3. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Lado Bizovicar

foto: Arhiv Svet24

Na POP TV se je začela prva sezona oddaje Zvezde plešejo, kjer na sodniških stolčkih sedijo sama zveneča imena. Katarina Venturini pa nam je razkrila, kateri sodnik je po njenem najbolj duhovit.

Nekdanja profesionalna plesalka Katarina Venturini sestavlja četverico sodnikov, ki v oddaji Zvezde plešejo na POP TV ocenjuje zvezdniške pare na plesnem parketu. Katarina, ki ima za seboj izjemno plesno kariero in vsakodnevno poučuje ples v svoji plesni šoli pa dan danes nič več ne razmišlja o profesionalni karieri in je prepričana, da se je poslovila v povsem pravem trenutku. "Še enkrat se je potrdilo, da je bila moja odločitev pravilna pri tistih letih in da je bilo prav, da sem svoje misli in svojo energijo začenjala usmerjati v nekaj kar se je takrat začenjalo in to je bila moja plesna šola," odkrito prizna Katarina.

Sodniško četverico poleg Katarine sestavljajo še Andrej Škufca, Nika Urbas Ambrožič in Lado Bizovičar in ravno o slednjem je Katarina govorila s samimi izbranimi besedami. "Zelo luštno smo se imeli na teh uvodnih pripravah, saj veste v tej sodniški četverici je tudi Lado Bizovičar in vsi ga poznamo kako zelo je duhovit in kako je humoren in bilo nam je zelo lepo," je svojega "sodniškega" kolega pohvalila Katarina in dodala, da ne ve kdo od sodnikov bo najbolj brez dlake na jeziku. "Joj to bi pa težko povedala. Vsakemu od nas verjetno kdaj kaj ne bo všeč in bo to potem izpostavil. Skratka to kar bomo videli, to bomo potem povedali in komentirali."

Lado, Katarina, Nika in Andrej so sodniki v oddaji Zvezde plešejo. foto: Pop TV

Preberite še, kaj se je zgodilo z Nušo Lesar tik pred prvo oddajo Zvezde plešejo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kaj je slovensko voditeljico tako šokiralo?
Resničnostni šovi
Kaj je slovensko voditeljico tako šokiralo?
naslednji članek
Dovolj je en kozarec, pa boste shujšali v rekordnem času!
Zdravje
Dovolj je en kozarec, pa boste shujšali v rekordnem času!