Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teja: ''Nisem noseča.'' Jani: ''O, ja, pa si!''

16. 3. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
druzina jani in teja

Družina Teje in Janija se bo povečala še za enega člana. foto: osebni arhiv

Kuharski tandem Jani in Teja se v teh dneh ne vrtita le po kuhinji, kjer izpod njunih prstov nastajajo kulinarične mojstrovine. Vse tja do neba ju je namreč zavrtela tudi novica, da bosta ponovno postala starša.

Da bo pod Tejinim srcem ponovno utripalo življenje, si parček ni predstavljal niti v sanjah. Zaradi Tejinih zdravstvenih težav je bila že prva nosečnost velika sreča in pravo presenečenje.

A nemara ima poleg sreče veliko vlogo tudi njun sproščen partnerski odnos, saj sta se že prvikrat pomirila z novico, da bosta skupaj težko spočela otroka. Bila sta popolnoma neobremenjena, preprosto rada sta se imela in zgodilo se je tisto, po čemer sta po tihem hrepenela. Razveselila ju je deklica, ki sta jo poimenovala Sia.

Dojenček prihaja avgusta

Starša tako o ponovni zanositvi nista razmišljala. A se je zgodilo in ko je Teja opazila prve znake nosečnosti, je napočil čas, da se prepriča ali ji telo sporoča neverjetno novico.

''Bili smo v 'shopingu' in Teja je čisto tako mimogrede kupila test. Ga je naredila in po svoji presoji ugotovila, da ni noseča. Ampak ker Teja ni ravno tehnični tip, sem za vsak slučaj še jaz preveril navodila in ugotovil, da tista črtica pomeni, da je noseča,'' nam je smeje zaupal Jani.

In kako se je počutil ob tej neverjetni novici? ''Ja vesel in srečen sem bil! Res si nikoli nisem mislil, da bom imel en tak mali vrtec,'' se smeje Jani, ki smo ga ujeli ravno med družinskim obiskom v živalskem vrtu. Pa nam zaupa še, kako se počuti njegova draga nosečnica. ''Podobno kot med prvo nosečnostjo, le malo bolj je utrujena, spremljajo pa jo tudi obdobja slabosti. Drugače pa je vse super,'' je vesel Jani.

Preberite še, katera znana Slovenka je prvič postala mamica. Kliknite tukaj!

Ujeli smo jih med obiskom živalskega vrta.

Ujeli smo jih med obiskom živalskega vrta. foto: osebni arhiv

Teja se počuti dobro, le malce utrujena je.

Teja se počuti dobro, le malce utrujena je. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Novinar POP TV na hitro premeščen. Kaj se dogaja?
Resničnostni šovi
Novinar POP TV na hitro premeščen. Kaj se dogaja?
naslednji članek
Kaj se zgodi, če na tešče pijemo toplo limonado?
Zdravje
Kaj se zgodi, če na tešče pijemo toplo limonado?