stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Lesar vsak dan čuti druge bolečine

19. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
nuša lesar zvezde plešejo

Nuša Lesar je s svojim videzom navdušila. foto: Mediaspeed

Voditeljica na Kanalu A Nuša Lesar trenutno nedelje preživlja v studiu na POP TV, kjer nastopa v šovu Zvezde plešejo. Plesni koraki ji gredo iz tedna v teden bolje, a priznava, da so treningi kar precej zahtevni.

Pomlad je na POP TV plesno obarvana, začel se je namreč plesni spektakel Zvezde plešejo. Na parketu se nam bodo zvezdniki vsak teden predstavili z novo plesno upodobitvijo, s svojim plesnimi koraki pa nas razveseljuje tudi prelestna voditeljica informativnega programa Nuša Lesar, ki ni pričakovala, da bodo treningi tako zelo zahtevni, zato se že pojavljajo prve bolečine v mišicah. "Ko sem plesala cha cha cha, sem že osvojila določene plesne gibe, zdaj pa treniram drug ples in spet čutim druge mišice,” uvodoma pove Nuša in doda, da je njen plesni učitelj Andrej Rebula precej zahteven. "Zelo je strog, a to sem hotela, edino tako človek potem lahko napreduje. A je še v mejah normale in me ne preganja preveč.”

Še vedno odmevajo sodniške ocene najbolj strogega med sodniki, Andreja Škufce, ki je bil v prvi oddaji zelo skromen pri ocenah. "Sodniki so se mi zdeli kar strogi, a zato so tam. Se mi pa zdi, da je prav, da nas na začetku na čim več stvari opozorijo, da potem skozi tekmovanje lahko napredujemo, ker potem bodo tudi ocene višje," meni Nuša, ki se, tako kot vsi, najbolj boji prav Andreja. "Mislim, da se čisto vsi bojimo Andreja, ker je očitno najbolj zahteven glede tehnike in glede vsega, kar seveda nam, ki nismo profesionalni plesalci, dela največ težav."

Preberite še, kaj je o sodnikih povedal Janez Usenik.

prejšnji članek
Slovenska manekenka najprej razočarala, nato pa navdušila
Resničnostni šovi
Slovenska manekenka najprej razočarala, nato pa navdušila
naslednji članek
Test: Kakšni ste v ljubezni?
Zdravje
Test: Kakšni ste v ljubezni?