stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jernej Tozon svoji partnerki: A si malo razočarana?

21. 3. 2017; 05.00
Avtor: K.A.
Jernej Tozon

Jernej Tozon foto: POP TV

Druga oddaja šova Zvezde plešejo je postregla z zanimivimi plesnimi koraki, manjkale pa niso niti zanimive sodniške kritike, ki so zabavale gledalce. Nič manj zanimivi pa niso bili niti plesni treningi, ki postajajo vse bolj zahtevni.

Rit bolj noter, rebra noter, rame dol,” v takšnem tonu so potekali treningi Jerneja Tozona in Jagode Batagelj. A Jernej je priznal, da ga to nič kaj ne moti, saj mu je povsem všeč, če mu Jagoda ukazuje in mu natančno pove kaj od njega zahteva. “Bolj me tera kot me je do zdaj, pokaže mi tako dol, pojdi dol in meni je to fajn,” je bil hudomušno odkrit Jernej. “Ja, tako kot je Jagoda rekla, da mi je očitno fino, če je ženska takšna ukazovalna. Kaj pa vem, mogoče.” Jernej sicer priznava, da ne bo postal profesionalni plesalec, se bo pa zagotovo naučil marsikaj novega.

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta se predstavila v ritmu ča ča čaja, ki je predvsem pri Niki Urbas Ambrožič naletel na posebno kritiko, saj je prepričana, da se je Jernej okrog Jagode vrtel kot ligenj. “Manjkala ti je ostrina, izpili gibanje in ga združi z neverjetnim občutkom za koketnost." Nastop je ocenila s petko.

Lado Bizovičar je komentiral Jernejeve roke, s katerimi naj bi preveč krilil in ju prav tako ocenil s pet. Nadaljeval je Andrej Škufca, ki je pohvalil njune tekmovalne korake, a je imel tudi nekaj pripomb. "Ča ča ča je zahteven ples, sploh za začetnike, a najbolj so me motile pokrčene noge." Z njegove strani sta zaslužila trojko. Katarina pa je zaključila: "Jernej ti imaš ritem v srcu, daj ga še malo v noge," in jima dala oceno pet. 

Po nastopu sta bila nekoliko razočarana tudi Jagoda in Jernej, ki sta bila nekoliko šokirana nad nizkimi ocenami. "Nič greva novim zmagam nasproti, kaj naj rečeva. Ta nastop bova dala čez, kot da ga ni bilo, poslušala bova komentarje in to bo to," je dejal potolčeni Jernej in ob tem spraševal Jagodo: "A si malo razočarana?" Jagoda pa po strogih sodniških kritikah ni mogla skrivati potrtosti. "Malo sem res razočarana. Čisto sem bila šokirana nad ocenami. Takšno je življenje, gremo naprej."

Preberite še, kaj je Lado Bizovičar pred vsemi povedal Nuši Lesar.

Jernej Tozon in Jagoda Batagelj foto: POP TV

prejšnji članek
Nov škandal: Dokumenti za posvojitev Maddoxa so ponarejeni
Svet slavnih
Nov škandal: Dokumenti za posvojitev Maddoxa so ponarejeni
naslednji članek
Ne bom pozabila besed: Rodili ste dve deklici s posebnimi potrebami
Zdravje
Ne bom pozabila besed: Rodili ste dve deklici s posebnimi potrebami