Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je voditeljica POP TV povedala o Petru Prevcu ...

28. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Alenka Arko

Alenka Arko foto: POP TV

Voditeljica oddaje Preverjeno Alenka Arko v svojih oddajah obravnava različne družbene tematike, ki se dogajajo v Sloveniji in po svetu. Imuna pa ni niti na športnike, ki jih rada pohvali.

Alenka Arko se je ob koncu smučarske sezone za vse zahvalila Petru Prevcu in poleg športnih uspehov izpostavila tudi njegov izjemen čut za sočloveka. "Ob koncu sezone bi rada posebej čestitala Petru Prevcu. Že lani se je izkazal kot vrhunski športnik, letos pa tudi kot vrhunski človek ... Iz intervjuja za Dnevnik: Sprašujem se, zakaj imamo tak odnos do beguncev, saj so tako kot mi samo ljudje. Tudi begunci bi radi živeli umirjeno družinsko življenje," je čustveno zapisala Alenka in dodala: "Peter, bravo!"

Petru v tej sezoni ni šlo najbolje, je pa zato v lanski sezoni nanizal zares fenomenalne uspehe. "Zbral sem nekaj čez 700 točk, več kot trikrat manj kot v minuli zimi, 15-krat manj zmag, enajstkrat manj stopničk. Če pogledamo grobo statistiko, nekaj ni 'štimalo' med sezono. Ni ravno za vriskati in bo treba pogledati, kje se je zalomilo, kaj je treba storiti drugače. Hitro se bo začela olimpijska sezona, bolj analitično moramo pristopiti in ničesar ne prepustiti naključju. Padli smo v neko rutino, ker smo bili iz leta v leto boljši. Poleg tega po prejšnji izjemni sezoni ni bilo časa za preklop, to je bil glavni 'haklc', vsi so me po uspehih spraševali, kako in zakaj si tako dober. In očitno je prejšnja sezona tudi v glavi pustila prevelik pečat," je dejal po koncu sezone. Ne glede na vse ostaja slovenski junak in človek s srcem na pravem mestu.

Vas zanima, kakšne lepotice ljubijo naši skakalci? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
VIDEO: Domišljijski šov skrivnostne jahačice osvojil svet!
Zdravje
VIDEO: Domišljijski šov skrivnostne jahačice osvojil svet!
naslednji članek
V oddaji Zvezde plešejo tudi večkratna olimpijska prvakinja
Resničnostni šovi
V oddaji Zvezde plešejo tudi večkratna olimpijska prvakinja