stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iryna: Splezala sem po tebi kot majmun

4. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Iryna

Iryna je tokrat zapeljevala s strastnim tangom. foto: POP TV

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo so se zvezdniki na plesnem parketu predstavili v slogu velikih filmskih uspešnic. Iryna Osypenko pa po nastopu ni bila najbolj vedrega razpoloženja.

Ukrajinska lepotica se je na plesnem parketu zavrtela v slogu filmske uspešnice Pretty woman, po koncu točke pa v zakulisju ni bila najbolje razpoložena. "Shity woman," je po koncu nastopa v zakulisju pela Iryna, ki s svojim nastopom ni bila niti najmanj zadovoljna. "Preveč sproščeno so rekli," ji je sol na rane posipal njen plesni partner Nejko Peter Levak. "Ja, za držo ne vem, kakšna je bila," se je branila Iryna. "Ja, tega tudi jaz ne vem, na treningih te vidim v ogledalu, bo potrebno pogledati posnetek," je še dodal Nejko. "No, sem pa splezala po tebi kot majmun. Saj sem res plezala po drevesih, ko sem bila majhna. Ko sem bila majhna, sem se samo s fanti družila in plezala po drevesih," je dejala Iryna in se tako navezala na komentar sodnika Lada Bizovičarja, ki je njeno plezanje primerjal z medvedi in se očitno ni kaj dosti motil, saj je bilo njeno otroštvo resnično izjemno razgibano.

Sodniki so njun nastop polovično pohvalili. Katarina Venturini je menila, da se je Iryni uspelo približati plesni točki iz prejšnjega tedna, ter izpostavila njen izvrsten občutek za prefinjenost in estetiko. Nika Ambrožič Urbas je dodala, da se ji zdi škoda, da dolgonoga manekenka ne izkorišča svojih adutov, Andrej Škufca pa pristavil, da še vedno deluje trdo in rahlo neodločno. Sledil je še komentar Lada Bizovičarja, ki je s svojim komentarjem spet vse nasmejal. "Kako si pa ti splezala na Nejkota, kot mladi medved, ki vidi panj na drevesu," je v svojem duhovitem stilu zaključil Lado in nato so sledile sodniške ocene. Sledila je Andrejeva štirica ter tri šestice ostalih sodnikov. 

Kakorkoli že, verjamemo, da bo Iryni tokrat uspelo najti pravo ravnovesje med sproščenostjo in trdo držo in da bodo sodniki s svojimi ocenami nekoliko bolj radodarni.

Preberite še, kako je Denis Porčič videti po 8 urnem treningu. 

prejšnji članek
Voditeljica POP TV doživela veliko žalost
Resničnostni šovi
Voditeljica POP TV doživela veliko žalost
naslednji članek
Helena Blagne spet v beli obleki in neizmerno srečna
Svet slavnih
Helena Blagne spet v beli obleki in neizmerno srečna