Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak: Šokiran sem, čisto šokiran!

5. 4. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Tokrat sta se vživela v junaka iz kultnega filma Briljantina. foto: POP TV

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo sta Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič znova pometla s konkurenco, ko na plesnem parketu zaplesala v filmskem hitu Briljantina. Po koncu svoje plesne točke, pa v zakulisju sploh nista morala verjeti, da se jima vse to dogaja.

"Bravo, bravo, sploh ne vem kaj se je zgodilo," je po visokih sodniških ocenah v zakulisju dejal Dejan Vunjak. "Ja kaj naj ti rečem, odplesal si najboljši quickstep kadarkoli," je bila nanj ponosna njegova soplesalka Tadeja Pavlič. "Hvala, ker si me preganjala," se je Dejan hitel zahvaljevati Tadeji in vzhičen nadaljeval: "Šokiran sem, čisto sem šokiran. Prvič sem ostal brez besed, po dolgem, dolgem, dolgem času."

Kljub temu, da sta bila že dva tedna zapored pri sodnikih najbolje ocenjena, pa se strinjata, da morata zdaj le še bolj zavzeto trenirati. "Ne smeva zaspati, resnično ne smeva zaspati," je bil odločen Dejan. "Vrh je težko osvojiti, še težje ga je pa obdržati. So pa vzponi in padci. Določen ples ti bolje leži in določen manj in to je sestavni del tega šova."

Sodniške ocene so bile primerne odličnemu nastopu in sodniki so bili tokrat resnično radodarni. Andrej Škufca ju je nagradil s šestico, Katarina Venturini in Lado Bizovičar z osmico, Nika Ambrožič Urbas pa jima je podelila visoko devetko. 

Preberite še, kako je te dni v žalost zavita voditeljica POP TV.

prejšnji članek
Lahko verjamete, da je to Michelle Obama?
Svet slavnih
Lahko verjamete, da je to Michelle Obama?
naslednji članek
Jonas sprejel drugačno vlogo
Svet slavnih
Jonas sprejel drugačno vlogo
#obraziavenija
obraziavenija