pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tega si o Jasni Kuljaj verjetno ne bi mislili

7. 4. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
jasna kuljaj

Jasna Kuljaj foto: Mediaspeed

Priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je znana po tem, da rada dobro in veliko je, a verjetno si ne bi mislili, da ima rada tudi hitro prehrano?

"O, sošolka! A ti pa še zmer na junk foodu!? Kako to mislš?" tako nekako se je začel nedavni pogovor na Miklošičevi v Ljubljani, ko je popularna slovenska voditeljica Jasna Kuljaj po dolgem času srečala svojega sošolca. "Ja, spomnm se te samo po tem, da si skooooz neki jedla. Kos pice, burek, zdaj si pa na jufko uletela!" ji je odvrnil sošolec. 

Verjetno je kar težko verjeti, da je prelestna Jasna tako zelo ješča, ko pa že leta in leta ohranja čudovito vitko linijo, tudi po porod ljubke hčerke pa še vedno ostaja vitka kot je bila nekoč. In kakšen je njen skrivnost za vitko linijo. "Brez cvička ne gre. Vsak dan ob kosilu spijem deci našega cvička Kuljaj ali pa domače modre frankinje in že ob prvem požirku čutim, kako se vse neprijateljske maščobe kar sproti topijo in močno verjamem v zdravilno moč teh dveh napojev. Če ju kdo potrebuje, naj se mi oglasi, z veseljem priskrbim!" nam je zaupala v nedavnem pogovoru. Skrivnost njene vitke linije je torej razkrita.

Preberite še, kje si je znana slovenska pevka zvila gleženj.

prejšnji članek
Iryna ni bila navdušena nad partnerjevim predlogom
Resničnostni šovi
Iryna ni bila navdušena nad partnerjevim predlogom
naslednji članek
Kaj je narobe s to fotografijo Melanie Trump?
Svet slavnih
Kaj je narobe s to fotografijo Melanie Trump?
#nasazenazenska
nasazenazenska